Resmi gazetede bugün: Emekli maaşlarına ödeme onaylandı

Resmi gazetede bugün: Emekli maaşlarına ödeme onaylandı

Resmi gazetede bugün: Emekli maaşlarına ödeme onaylandı
Yayın Tarihi: 5.11.2023 15:00:00

Resmi gazetede çıkan yeni haber ile birlikte emekli maaş hesapları üzerinden dikkat verilecektir. Emekli maaşlarınıza ödeme verilecek ve bu ödemeler kişilerin IBAN numaraları üzerinden hızlı bir şekilde yapılacaktır. Acil ihtiyacınızın olması durumunda EMEKLİ maaş hesabınız üzerinden kredi başvurusu yapacaksınız. Emekliler için yapılan bu duyuru sonrasında nakit ödeme verilecek ve bu ödemelerde ihtiyaç kredisi ödemesi hızlı ve anında olacaktır. Kampanya ise sadece Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden verilmektedir.

RESMİ GAZETEDE DUYURULDU!

Resmi gazetede açıklanan yeni haber ile birlikte, Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden kredi başvurusu yapabileceksiniz. Acil ihtiyacınızın olması durumunda bu kredi kampanyası ile birlikte nakit ödemeleri kamu bankaları üzerinden alabileceksiniz. Kampanya devlet destekli olacak ve bu kredilerde şartlara uygun olarak hemen ödeme alacaksınız. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden kredi başvurusu yapacak olan kişiler 3 ay ertelemeli olarak hemen ödeme verilecektir.

3 KAMU BANKASI VERECEK

3 kamu bankası üzerinden kredi başvurusu yapacak olan kişiler uygun faizlerle ödeme verilecektir. 3 kamu bankası tarafından verilecek olan bu kredilerde Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank duyuru yaptı. 3 kamu bankası üzerinden başvuru yaparak nakit kredi kullanmak isteyenler, 50 bin TL’ye kadar ödeme alacaklardır. 50 bin TL kredi uygun faiz oranları ile birlikte hemen aynı gün içinde sizlere ödenecektir. 3 kamu bankası yapacağınız yeni kampanya ile birlikte hızlı ve anında kredi alacağınızı da ve bu krediler ile borç kapatma kredisi vereceğine duyurdu.
 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR