Reza Zarrab'tan Ebru Gündeş'e tehdit!

Ebru Gündeş'in eski kocası Reza Zarrab'dan uyarı paylaşımı geldi!

Reza Zarrab'tan Ebru Gündeş'e tehdit!
Yayın Tarihi: 11.09.2023 18:18:00

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş'in Türkiye'nin en büyük dolandırıcılık skandalığına imza atan ve kırmızı bültenle aranan eski kocası Reza Zarrab, ünlü şarkıcıya sosyal medyadan uyarıda bulundu.

Ebru Gündeş'in eski kocası Reza Zarrab eski eşine dair  "dikkat et " paylaşımı yaparak uyarıda bulundu. Eski eşi Ebru Gündeş ile kızı Alara için birbirlerine velayet davası açan Reza Zarrab, uyarı paylaşımında bulundu. 


Reza Zarrab'ın paylaşımı manidar bulundu. Amerika Birleşik Devletri'nin Florida eyaletinin Miamii şehri yakınlarındaki Davie bölgesine yerleşen Reza Zarrab sosyal medya hesabından öyle bir uyarı niyetine paylaşım yaptı ki gözler eski eş Ebru Gündeş'e çevrildi.

Reza Zarrab sosyal medya hesabından "Derdine derman oldukların, gün gelir sana dert olur. Dikkat et" ifadeleri ile bir paylaşım yaptı.  Zarrab'ın bu sözleri Ebru Gündeş'e bir uyarı olarka görüldü.

Reza Zarrab son olarak Amerika'da yeni bir hayata başlamış ve verdiği 30 kilo ile dikkat çekmişti. Reza Zarrab, adını da değiştirerek Aaron Goldsmith adını almıştı.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR