Ricardo Quaresma Beşiktaş'tan Ayrıldı! Yeni Takımı Belli oldu!

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma takımdan ayrıldı! Quaresma instagram hesabından duygusal paylaşım yaptı ve ayrılığı onayladı! Quaresma'nın yeni takımı da belli oldu!

Ricardo Quaresma Beşiktaş'tan Ayrıldı! Yeni Takımı Belli oldu!
Yayın Tarihi: 31.05.2019 17:07:00

Beşiktaş'ın Portekiz'li oyuncusu Ricardo Quaresma, yaptığı paylaşımla gündeme oturdu! Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Abdullah Avcı'nın Quaresma'yı kadroda düşünmediği haberleri ortada dolaşırken Quaresma, instagram hesabından yaptığı paylaşımla Beşiktaşlılar'a mesaj gönderdi! 35 yaşında olduğunu ancak yaşın bir sayıdan ibaret olduğunu belirten Quaresma, Beşiktaş'ta sezonu 20 yaşında bir oyuncu gibi oynadığını dile getirerek 4 gol 14 asistlik performasını işaret etti! 

QUARESMA KALMAK İSTİYOR AMA AVCI İSTEMİYOR

35 yaşındaki Portekizli kariyerini Beşiktaş'ta bitirmek istediğini her fırsatta dile getiriyor. Öte yandan Beşiktaş'ın yeni hocası Abdullah Avcı Ricardo Quaresma'yı takımda görmek istemediğini yönetime bildirdi. Başkan Fikret Orman da Quaresma'nın Katar veyahut Çin ligi ekiplerine gitmesini, Beşiktaş'ın da 35 yaşındaki golcüden cüzi bir miktarda bonservis elde etmesini istiyor.

Quaresma son kararını kısa süre içinde verecek. Beşiktaş'ta kalması artık mümkün gözükmüyor. Bu arada Quaresma'nın menajerinin Çin ligi ekiplerinden ve Katar ile Suudi Arabistan'dan önemli teklifler getirdiği konuşuluyor! Ancak Quaresma büyük ihtimalle Çin Ligi ekiplerinden Shanghai Senhua takımı ile sözleşme imzalayacak ve yıllık 5 milyon euro kazanacak.
 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR