Sabah 10.30! Açıklama Resmi Gazetede Oldu! Emeklilere 5 Bin TL Ödeniyor!

Sabah 10.30! Açıklama Resmi Gazetede Oldu! Emeklilere 5 Bin TL Ödeniyor!

Sabah 10.30! Açıklama Resmi Gazetede Oldu! Emeklilere 5 Bin TL Ödeniyor!
Yayın Tarihi: 15.10.2023 10:33:00

Ziraat Bankası, emekli maaşı alan vatandaşlar için yeni bir kampanya başlattı ve 5.000 Türk Lirası'na kadar ek ödeme yapacağını duyurdu. Bu kampanya, düşük faiz oranları ile Emekli Kredisi fırsatı sunuyor ve tüm emekli vatandaşlar için uygun kredi ödeme koşullarını içeriyor.

Ziraat Bankası Emekli Kredisi kampanyası, emekli vatandaşların finansal ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olmak amacıyla 36 aylık bir vadeli seçenek ve 3 aylık ödeme erteleme seçeneği sunuyor. Bu kampanyaya katılmak isteyen bireyler, kredi başvurusunu kolayca tamamlayabilirler ve aynı gün içinde onay alabilirler.

Başvuru işlemleri için Ziraat Bankası'nın internet bankacılığı uygulamasını kullanabilirsiniz. Başvurunuzu yaptıktan sonra kredi başvurunuzun sonucunu hemen görebilir ve onaylanan kredi tutarı hesabınıza yatırılır. Ziraat Bankası, emekli maaşı hesapları üzerinden kişisel krediler sağlar ve borç birleştirme kredileri gibi özel ihtiyaçlar için düşük faiz oranları sunar.

Ziraat Bankası'nın Emekli Kredisi kampanyası, ek ödeme fırsatı sunarak emekli vatandaşların finansal ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olur. Bu kampanya sayesinde emekliler, uygun faiz oranları ve esnek ödeme seçenekleri ile kredi kullanabilirler.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR