Sadece 5 dakika içinde! Beklediğiniz kredi IBAN numarasına yatacak!

Sadece 5 dakika içinde! Beklediğiniz kredi IBAN numarasına yatacak!

Sadece 5 dakika içinde! Beklediğiniz kredi IBAN numarasına yatacak!
Yayın Tarihi: 21.11.2023 17:45:00

Akbank müşterileri için daha da kolay hale geliyor. Banka, yeni kampanyasıyla müşterilerine Akbank Direkt uygulaması aracılığıyla sadece 5 dakika içinde 88.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi imkanı sunuyor. Gelir belgesiz ve masrafsız başvuruların yanı sıra, cep telefonlarından da gerçekleştirilebilen kredi başvuruları, onaylandığı anda müşterilere anında ödeme olanağı tanıyor. Detaylar ise haberimizin devamında.

Akbank, müşterilerine özel olarak hazırlanan bu yeni kampanya ile finansal ihtiyaçlarını karşılamak isteyenlere hızlı ve kolay bir çözüm sunuyor. 88.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi başvuruları, Akbank Direkt uygulaması üzerinden sadece 5 dakika içinde gerçekleştirilebiliyor. Bu sayede müşteriler, acil nakit ihtiyaçlarını hızlı bir şekilde karşılayabiliyorlar.

Kampanya, özellikle gelir belgesiz ve masrafsız kredi kullanmak isteyen herkesi hedefliyor. Akbank Direkt uygulaması aracılığıyla yapılan başvurular, müşterilere bürokratik prosedürlerle uğraşmadan anında kredi kullanma imkanı tanıyor. Başvuruların olumlu sonuçlanması durumunda, müşterilere 36 ay vadeli ödeme planı sunuluyor.

Akbank, müşterilerine sunduğu kolaylıkları bir adım daha ileri taşıyor. Kredi başvuruları artık cep telefonlarından da yapılabiliyor. Basit bir mesaj ile "Kredi [Boşluk] TC Kimlik Numarası" yazarak 44 25 numarasına gönderilen başvurular, uygun müşterilere hızla onaylanıyor. Onay alınması durumunda, ödemeler aynı gün içinde gerçekleştiriliyor.

Acil nakit ihtiyacı olan müşteriler için Akbank, BANK Direkt uygulaması üzerinden 24 ay vadeli 88.000 TL kredi başvuru seçeneği sunuyor. Bu özel seçenek sayesinde, müşteriler şubeye gitmeden kolayca başvuruda bulunabilir ve onay alınması halinde kredilerini hemen Akbank hesaplarına aktarabilirler.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR