Şahin Tepesi dizisinde şaşırtan gelişme Mete'nin içinden canavar çıktı

ATV'nin yeni başlayan iddialı dizisi Şahin Tepesi dün akşam 2 bölümüyle ekranlara geldi. Dünkü bölümü Mete damgasını vurdu.

Şahin Tepesi dizisinde şaşırtan gelişme Mete'nin içinden canavar çıktı
Yayın Tarihi: 1.12.2018 12:23:00

Başrollerini Zerrin Tekindor, Ebru Özkan, Leyla Tanlar ve İlhan Şen'in paylaştığı dizinin 2. bölümüne Deniz ve Mete'nin yüzleşmesi damgasını vurdu.

Ay Yapım imzalı Şahin Tepesi'nin dünkü bölüm finalinde izleyenlerin ağzı açık kaldı.

Deniz, Mithat’ı göle attıkları gece kendisini ve annesi Tuna’yı; Mete’nin videoya kaydettiğini öğrendi. Bu gerçekle yüzleşen Deniz yaşadığı şoku atlatamamışken bir de bu sorun çıktı.

Senaryosunu Melek Gençoğlu’nun kaleme aldığı, yönetmenliğini ise Hilal Saral’ın üstlendiği dizide Deniz karakteriyle dün akşam herkesi kendine hayran bırakan Leyla Tanlar'a sosyal medyadan övgü yağdı.




Yaşadıklarıyla baş edemeyen ve Mete’den ayrılmak isteyen Deniz, kendisi ve annesinin Mithat’ı göle attıkları sırada Mete’nin bu anı videoya çektiğini öğrendi. Mete’nin şantajıyla yüzleşen Deniz’in bu korkutucu gerçeği Tuna’ya anlatıp anlatmayacağı ise merak konusu oldu.

Öte yandan sessiz sakin gözüken Mete'nin "Benim karım olacaksın" diye delirerek Deniz'e şantaj yapmasına şok olan izleyenler, o masum çocuğun içinden nasıl böyle bir canavar çıktığını anlayamadı.

Neler olacağını, Deniz'in Mete'nin şantajına boyun eğip eğmeyeceğini ilerleyen bölümlerde hep birlikte göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR