Şahin Tepesi'nin final kararı fanlarını çıldırttı! İzleyenlerden Şahin Tepesi kanal değiştirsin baskısı

ATV'nin Ay Yapım imzalı dizisi Şahin Tepesi'nin birkaç gün önce final yapacağı ortaya çıkmıştı.Bu Cuma ekranlara gelecek 6. bölümüyle final yapacak olan Şahin Tepesi'nin fanları ise adeta çıldırdı.Twitter'da Şahin Tepesi kanal değiştirsin diye hastage açan fanlara dizinin oyuncuları da destek oldu.

Şahin Tepesi'nin final kararı fanlarını çıldırttı! İzleyenlerden Şahin Tepesi kanal değiştirsin baskısı
Yayın Tarihi: 26.12.2018 22:31:00

ATV'nin Ay Yapım imzalı yeni dizisi Şahin Tepesi final yapıyor. Daha 5 bölümdür ekranlara gelen Şahin Tepesi sürpriz bir şekilde 28 Aralık Cuma akşamı ekranlara gelecek 6. bölümüyle final yapacak.

Fakat bu akşam öyle bir gelişme oldu ki Şahin Tepesi fanları sürpriz bir şekilde final yapacak olan dizilerine sahip çıktı.

Başrollerini Zerrin Tekindor, Ebru Özkan, Murat Aygen, Aybüke Pusat ve Boran Kuzum'un paylaştığı Şahin Tepesi final yapıyor hem de aniden...

Yönetmen koltuğunda Hilal Saral'ın oturduğu iddialı dizi Şahin Tepesi sürpriz bir şekilde final yapıyor. Şahin Tepesi'nin final kararına ilk tepki dizinin Emmy ödüllü yönetmeni Hilal Saral'dan gelmişti. 




Fakat bu akşam öyle bir gelişme yaşandı ki belki de reyting kurbanı dizilere emsal olacak nitelikte... Şahin Tepesi'nin fanları dizilerine sahip çıktı.

Twitter'da "Şahin Tepesi kanal değiştirsin" diye hastage açan fanlar, erkenden final yapacak dizileri Şahin Tepesi'ne sahip çıktı. kısa bir sürede tt olan Şahin Tepesi fanlarına dizinin başrol oyuncuları da destek oldu.



Peki bu hareket işe yarayacak mı? Şahin Tepesi kanal mı değiştirecek? Henüz ne olur bilemiyoruz ama kanalların yeni başlamasına rağmen reytingleri düşük olan dizileri kestirip atmalarına örnek olacağını umut ediyoruz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR