Salı gününden sonra geçerli olacak: Emekliye 20.000 TL ek ödeme verilecek

Salı gününden sonra geçerli olacak: Emekliye 20.000 TL ek ödeme verilecek

Salı gününden sonra geçerli olacak: Emekliye 20.000 TL ek ödeme verilecek
Yayın Tarihi: 14.10.2023 10:30:00

20.000 TL'ye kadar ek ödeme alacak olan tüm vatandaşlar için Cumhurbaşkanı tarafından duyurulan yeni kampanya ile birlikte acil ihtiyacı olup Kredi kullanacak olan tüm vatandaşlara hemen aynı gün içinde ödemeler verileceği açıklandı. Cumhurbaşkanı tarafından duyurulan ve ihtiyaç kredisi kullanacak olan emeklilere devlet destekli olarak verilecek olan 20.000 TL krediler sadece kamu bankaları üzerinden vatandaşlara sunulurken salı gününden sonra başlayacak Bu kampanyada ödemeler hızlı bir şekilde verilecektir. 20.000 TL'ye kadar nakit ihtiyacınızın olması halinde başvurunuzu gerçekleştirebileceğiniz bu ihtiyaç kredisi kampanyasından faydalanmak istiyorsanız emekli maaş hesabınız üzerinden işlemlerinizi gerçekleştirebilir ve bireysel kredi kullanabilirsiniz.

CUMHURBAŞKANI AÇIKLADI

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank yapılan Bu kampanyada öne çıkan bankalar olarak görülmektedir. 3 kamu Bankası üzerinden başvurularını gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar emekli maaşlarını bu bankalar üzerinden alıyor olması durumunda şubelere gitmeden de işlem yapabiliyor. 20.000 TL ihtiyaç kredisi kullanacak olan emekliler maaş müşterisi olmuş olduğu banka üzerinden başvurusunu gerçekleştirmeleri halinde ihtiyaç kredisi ödemesini 36 ay vadeli olarak alabilecek ve devlet destekli faiz oranlarından yararlanabilecek.

DESTEK 20000 TL 

20.000 TL ve daha üzerinde ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen emekliler daha önce Kredi almadılarsa ve maaşlarını da kamu bankaları üzerinden alıyorlarsa şubelere giderek 100.000 TL'ye kadar 24 ay vadeli ihtiyaç kredisi kullanabilirler ve yüksek limitli kredileri uzun vadelerde geri ödemesini sağlayabilirler. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank yapılan bu kampanya sonrasında ihtiyacı olan tüm vatandaşlar için belirli şartlar dahilinde 20.000 TL'ye kadar ödemeleri aynı gün içinde hemen hesaba yatırmaktadır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR