Şampiyon filmiyle fırtınalar estiren Ekin Koç soluğu Çukur'da mı alacak

Show TV'nin fenomen dizisi Çukur sezon arası vermişti. İşte bu dönemde sürpriz bir gelişme yaşandı. Son zamanlarda Şampiyon filmindeki performansıyla fırtınalar estiren genç oyuncu Ekin Koç'un Çukur dizisinde Akın Koçovalı karakterini canlandıracağı iddia edildi. İşte detaylar...

Şampiyon filmiyle fırtınalar estiren Ekin Koç soluğu Çukur'da mı alacak
Yayın Tarihi: 11.01.2019 10:15:00

Başrollerini Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'nin paylaştığı Çukur dizisinde sürpriz bir gelişme yaşandı. İddialara göre Şampiyon filmiyle fırtınalar estiren Ekin Koç, Çukur dizisine gelecek.

Show TV'nin Ay Yapım imzalı fenomen dizisi Çukur, heyecan dolu 48. bölümle yeni yıldan önce sezon arası vermişti. 48. bölümde Yamaç vurulmuştu ve herkes Yamaç'ı kimin vurduğunu tahmin etmeye başladı.

İlk tahmin Yamaç'ı Medet'in vurduğuydu. İkinci tahmin ise bugüne kadar ortaya çıkmayan Selim'in oğlu Akın Koçovalı'nın Yamaç'ı vurduğu şeklindeydi. 

Geçtiğimiz sezon finalinde hakkında tüyolar verilen ve izleyicinin zihninde karışıklığa neden olan Akın Koçovalı karakterinin sezon arasından sonra diziye katılacağı öğrenildi.


Hal böyle olunca Akın Koç karakterine kimin hayat vereceği merak konusu oldu. 

İddialara göre Şampiyon filmindeki Halis Karataş rolüyle çok beğenilen Ekin Koç, Akın Koçovalı karakteriyle Çukur'a düşecek.

Uzun bir süredir hiçbir televizyon projesinde yer almayan Ekin Koç'un, Akın Koçovalı karakterine hayat verip vermeyeceği henüz kesinleşmedi.

Çünkü konuyla ilgili ne Ekin Koç'tan ne de Ay Yapım'dan bir haber gelmedi...

Neler olacağını, Ekin Koç'un Akın Koçovalı karakteriyle Çukur'a düşüp düşmeyeceğini hep birlikte izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR