Şampiyonlar Ligi animasyonunda Galatasaray'a hile yaptırdılar

Şampiyonlar Ligi gruplarını animasyon filmiyle canlandırdılar. Galatasaray detayı ise gündem oldu.

Şampiyonlar Ligi animasyonunda Galatasaray'a hile yaptırdılar
Yayın Tarihi: 11.09.2023 13:38:00

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'i şampiyon tamamlayan ve yıldız furbolcu Icardi ile adından söz ettiren Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde de üç elemeyi de başarıyla geçerek gruplara kalabilmişti.

Sarı kırmızılı ekip Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalabilmek için Zalgiris, Olimpija ve Molde takımlarını elemiş ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bu sene gruplara kalmıştı. Sarı kırmızılılar Devler Ligi kura çekiminde A Grubu'na düşmüştü.


Galatasaray A grubunda Kopenhag, Manchester United ve Bayern Münih ile eşleşerek önemli bir gruba düşmüştü. Sosyal medyada paylaşılan bir videoda gruplarda mücadele edecek takımların animasyonları kısa film olarak paylaşıldı. A grubunun filminde ise Galatasaray detayı dikkat çekti. Sarı kırmızlıların rakibi Kopenhag ile yaşadığı diyalog gündem oldu. 

Karga şeklinde gösterilen 4 takım bir tel üzerinde beklerken Galatasaray olan karga yanındaki Kopenhag'a dönerek şurada mısır patlaığı var diyor ve Kophenhag olan Karga sevinçle tele burnunu gagasını dayıyor ve elektirik çarpıyor. Manchester United ve Bayern Münih ise sarı kırmızlı kargaya dönerek ne yapıyorsun diyor ve Galatasaray'da gülerek "umrumda değil" diyor. O anlar sosyal medyada "Burada bile hile yapmış" yorumlarına neden oldu.

Şampiyonlar Ligi gruplarında ilk iki sırayı alacak takımlar tur atlayacakken, grup üçüncüleri UEFA Avrupa Ligi'nde mücadelesine devam edecek.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR