Şampiyonlar ligi kura çekimi saat kaçta? Hangi kanalda yayınlanacak?

Şampiyonlar Ligi 2019-2020 kura çekimi yapılıyor. Şampiyonlar Ligi kura çekimi izle. Türkiye'den Galatasaray'ın da katılacağı Şampiyonlar Ligi grup kuraları çekiliyor. Şampiyonlar Ligi grup eşleşmeleri belli olacak. Peki Şampiyonlar Ligi kura çekimi ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Şampiyonlar ligi kura çekimi saat kaçta? Hangi kanalda yayınlanacak?
Yayın Tarihi: 29.08.2019 11:47:00

UEFA Şampiyonlar Ligi 2019-2020 heyecanı, kura çekimiyle resmen başlıyor! Şampiyonlar Ligi grup kuraları bugün çekiliyor. Futbol severler, temsilcimiz Galatasaray'ın da yer aldığı Şampiyonlar Ligi için yapılacak grup kura çekimini araştırmaya başladı. Şampiyonlar Ligi kura çekimi saat kaçta yapılacak? Şampiyonlar Ligi kura çekimi hangi kanaldan canlı yayınlanacak? Bu soruların yanıtı merak ediliyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde grup kuraları bugün çekiliyor! Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasında Galatasaray'ın da rakiplerinin belli olacağı kura çekimi için geri sayıma geçildi! Galatasaray'ın yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri de belli oluyor! Kura çekimine kısa bir süre kala, futbolseverlerin gözü kura çekiminin saati ve diğer detaylarda. 

ŞAMPİYONLAR LİGİ KURA ÇEKİMİ SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

UEFA Şampiyonlar Ligi 2019-2020 sezonu Grup kuraları, 29 Ağustos Perşembe (Bugün) saat 19.00'da çekilecek. Monaco şehrinde gerçekleştirilecek kura çekiminde Galatasaray'ın gruptaki rakipleri de belli olacak. Galatasaray, Kura çekimine 4. torbadan katılıyor.


ŞAMPİYONLAR LİGİ KURA TORBALARI

1. torba: Liverpool, Chelsea, Manchester City (İngiltere), Barcelona (İspanya), Juventus (İtalya), Bayern Münih (Almanya), Paris Saint-Germain (Fransa), Zenit (Rusya)

2. torba: Real Madrid, Atletico Madrid (İspanya), Borussia Dortmund (Almanya), Napoli (İtalya), Shakhtar Donetsk (Ukrayna), Tottenham Hotspur (İngiltere), Ajax (Hollanda), Benfica (Portekiz)

3. torba: Olympique Lyon (Fransa), Bayer Leverkusen (Almanya), Salzburg (Avusturya), Olympiakos (Yunanistan), Club Brugge (Belçika), Valencia (İspanya), Inter (İtalya), Dinamo Zagreb (Hırvatistan)

4. torba: Galatasaray (Türkiye), Lokomotiv Moskova (Rusya), Genk (Belçika), Leipzig (Almanya), Slavia Prag (Çekya), Kızılyıldız (Sırbistan), Atalanta (İtalya), Lille (Fransa)

Temsilcimiz Galatasaray, Kura çekimine 4. torbadan katılıyor. Galatasaray'ı Liverpool, Barcelona, Real Madrid, Dortmund, Lyon ve daha birçok zorlu rakip bekliyor.

ALTIN AYAKKABI KİME GİDECEK?

UEFA Şampiyonlar Ligi kura çekimi töreninde, Altın ayakkabı ödülü de sahibini bulacak. Yılın En İyi Futbolcusu oyuncusu adayları Cristiano Ronaldo, Lionel Messi ve Virgil Van Dijk oldu. Bu üçlüden kim Yılın en iyisi seçilecek? Göreceğiz.



 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR