Samsung Galaxy S10 Modelinin Özellikleriyle Rekor Kıracak!

Samsung, yeni yılda tanıtacağı Galaxy S10 ile rekor kırmaya hazırlanıyor. Rakipleriyle büyük bir mücadele içinde olan Samsung, Galaxy S10'la öne çıkmayı hedefliyor. Yeni özellikleriyle kullanıcıları memnun edicek gibi .

Samsung Galaxy S10 Modelinin Özellikleriyle Rekor Kıracak!
Yayın Tarihi: 28.11.2018 12:40:00

 Telefon 5G teknolojisi ile çıkacaktır. Alınan bilgilere göre,  Galaxy S10 5G modelinde RAM ve depolama kapasitesi ile dünyada bir ilke imza atılacak. Dünyanın ilk 12 GB'li telefonu olma özelliğini taşıyacak olan Galaxy S10, 1 TB dahili depolama alanı ile de rekor üzerine rekor kıracak.  Cihazın 6.7 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olması da  bekleniyor.



Galaxy S10 yeni özellikleri ile rekor kıracak!
 Daha önce ortaya çıkan SM-G75FC model numarası ve 512 GB depolama alanı ile geleceği belirtilen Galaxy S10 ne? Farklı özelliklere sahip S10 modellerinin sürekli sızdırılması birden fazla S10 modelinin olacağını işaret ediyor.

Her şey bir  yana telefonun arka kısmında dört kameranın da yer aldığı gelen iddialar dahilinde. Samsung'un aklında ne var? neler planlıyor bilmiyoruz ama bütün bunlar yeni modelinde olur ve satışa sunulursa bizleri oldukça sağlam bir telefon bekliyor.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR