Savaşçı 60. bölüm fragmanı nihayet yayınlandı! Peki Savaşçı yeni bölüm ne zaman

Fox TV'nin çok sevilen dizisi Savaşçı yaklaşık 1 aydır ekranlarda yok. Yen yıldan önceki hafta ekranlara gelmeyen Savaşçı sonrasında sezon arası verdi. Ancak tatil bitti. Savaşçı 60. bölüm fragmanı yayınlandı. Peki Savaşçı yeni bölüm ne zaman? İşte detaylar...

Savaşçı 60. bölüm fragmanı nihayet yayınlandı! Peki Savaşçı yeni bölüm ne zaman
Yayın Tarihi: 19.01.2019 14:01:00

Başrollerini Berk Oktay, Murat Serezli, Sarp Levendoğlu'nun paylaştığı Savaşçı'nın 60. bölüm fragmanı yayınlandı. Peki Savaşçı yeni bölüm ne zaman?

Savaşçı son olarak 23 Aralık tarihinde ekranlara gelmişti. Yılbaşından bir gün önce de ekranlarda yer almayan Savaşçı, yaklaşık bir aylık bir sezon arası verdi. Peki Savaşçı yeni bölüm ne zaman?

Bordo Bereliler’e mensup efsanevi Kılıç Timi'nin destansı hikayesini anlatan Savaşçı 60. bölüm fragmanı yayınlandı. Peki Savaşçı yeni bölüm ne zaman?

Kanalların reklam azlığı nedeniyle dizilerinin yeni bölümlerini yayınlamadığı bu ara dönemde Savaşçı hayranları dizilerinin ekrana dönmesini merakla bekliyor. Peki Savaşçı yeni bölüm ne zaman?


Güzel haber Savaşçı 60. bölüm fragmanıyla geldi. Savaşçı dizisi önümüzdeki hafta ekranlara dönüyor. Yani Savaşçı 27 Ocak Pazar akşamı Fox TV'de olacak!

Savaşçı 60. bölümüyle 27 Ocak Pazar akşamı Fox TV ekranlarında olacak!

İşte Savaşçı 60. bölüm fragmanı:






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR