Savaşçı Yeni Sezon Oyuncu Kadrosu Yeni Oyuncular Kimler?

Fox tv'nin dizisi Savaşçı yenis ezon için geri sayım başaldı. savaşçı yeni sezon oyuncu kadrosunda kimelr var?savaşçı yeni sezon oyuncu kadrosu

Savaşçı Yeni Sezon Oyuncu Kadrosu Yeni Oyuncular Kimler?
Yayın Tarihi: 13.10.2019 19:34:00

Fox tv'nin dizisi savaşçı yenis ezonu ile fox tv ekranlarında olacak. savaşçı yeni sezon oyuncu kadrosunda kimler var savaşçı yeni sezon oyuncu kadrosu

Hızır, yaptığı son infazla, bir ganimet ele geçirerek başarıya ulaşmış olsa da Amerikalı düşmanlarının radarına girmekle büyük bir risk aldığının farkındadır. Bunun üzerine düzenlenen toplantıda, masanın yeni üyesi olarak takdim edilen Behram'ın sadakati teste tabi tutulacaktır. Birlikte yol alıp alamayacaklarından emin olmak isteyen Hızır, Behram'a, daha önce birlikte çalıştığı örgütlerle savaşması emrini verir. Feyyaz'ın gözünü korkutacak olan bu sınavın sonucu, tüm masa üyelerinin hayatını etkileyecektir.

Haşmet, centilmence savaşmayarak, ailenin kadınlarına dokunma cüreti gösteren Meftunlarla ilgili öğrendiklerini Hızır'dan saklayamaz. Hızır ise öğrendiği bu gerçek karşısında sessizliğini korusa da, emri uygulayan Bülent Meftun'un cezası tabii ki kesilecektir. Böylece Çakırbeyliler ve Meftunlar arasında geçen sessiz savaşta durumlar bir süreliğine eşitlenir. 

Hızır dört bir taraftan saldırmaya çalışan düşmanlarının arkasına aldıkları Altan'la da karşı karşıya gelir. Ünal Kaplan'ın öldüğünü öğrendiği bu karşılaşmada, vatanını, milletini satan bir hain olmak yerine, bir haininin namlusunun ucunda korkusuzca can verebileceğini bir kere daha kanıtlayacaktır.

Gökçen Gökçebağ
Markus
Savaşçı 4. Sezonunun yeni kötü adamı. 45’li yaşlarda. Gizemli ve kimsenin nereli olduğunu dahi bilmediği, uluslararası pek çok terör odağıyla aynı anda çalışabilen bir adam. Amacı Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı kurulmuş bütün terör örgütlerini birleştirerek büyük bir güç oluşturmak ve Türkiye’yi parçalamak.

Serkan Kuru
Astsubay Başçavuş Ali Çekiç
38-40’lı yaşlarda. Kırşehir’li, hiç evlenmemiş bir asker. Kılıç Timi’nin yeni Başçavuş’u olacak. Sıcak, doğal, Kılıç Timi’ndeki diğer askerlerimiz gibi yeri geldiğinde dik ve lafını sakınmayan bir asker. 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR