Seda Sayan ile Yemekteyiz haftanın birincisi kim oldu? İşte 11 Ekim Yemekteyiz birincisi

Tv8 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan lezzet yarışması Yemekteyiz'de bir haftanın daha sonuna gelindi. 7-11 Ekim haftasında Gaziantepli yarışmacılarla gastronomi kentinde fırtına gibi esen Yemekteyiz haftanın birincisi kim oldu? 11 Ekim büyük ödülü hangi yarışmacı aldı? İşte detaylar...

Seda Sayan ile Yemekteyiz haftanın birincisi kim oldu? İşte 11 Ekim Yemekteyiz birincisi
Yayın Tarihi: 11.10.2019 15:40:00

Seda Sayan'ın sunumuyla hafta içi her gün ekranlara gelen Yemekteyiz'de lezzet, hırs, rekabet, eleştiri, beğeni gibi duygular bir arada yaşanıyor. 7-11 Ekim haftasında Gaziantep'e giden Yemekteyiz programında diskalifiye durumu bile yaşandı. Hararetin bir hayli arttığı Yemekteyiz kim birinci oldu? Yemekteyiz Ayaz bey neden diskalifiye oldu? her yerde aranmaya başladı. İşte detaylar...

Yeni sezon başladığından beri reytingleri pek de parlak olmayan ve çok da konuşulmayan Yemekteyiz bu hafta ağırlığını konuşturdu. Gastronomi şehri Gaziantep'te hareretli bir haftanın yaşandığı programda son iki gün sofrada 4 yarışmacı kaldı. Peki Yemekteyiz'de neden 4 yarışmacı kaldı?



Bu hafta Selda Öztürk, Şenel Oğuz, Ayaz Mehmet Kaya, Fatma Vanlıoğlu, Aycan Polat'ın yarıştığı Yemekteyiz'de oldukça sert eleştiriler yapıldı. Yarışmacılar birbirlerini kıyasıya eleştirirken programda bu hafta bir ilk de yaşandı. 

YEMEKTEYİZ KAZANAN KİM OLDU? 11 EKİM 


11 Ekim cuma günü Seda Sayan ile Yemekteyiz haftanın finaliyle ekranlara geldi. Gaziantep'te son yarışmacının rakiplerini ağırlamasıyla final anı geldi çattı. Dört yarışmacının kaldığı Yemekteyiz'de kim birinci oldu merak edildi.

Oldukça hararetli geçen final anlarının ardından Seda Sayan'ın da verdiği puanlarla kazanan açıklanacak. Ancak Yemekteyiz 11 Ekim birinci olan isim henüz belli olmadı. 



YEMEKTEYİZ DİSKALİFİYE ŞOKU

Öte yandan Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında bir ilk yaşandı ve Ayaz Bey diskalifiye oldu. Çarşamba günü kendi evinde rakiplerine kötü davranmasıyla Seda Hanım'ı da kızdıran Ayaz bey, kural dışı davrandığı için diskalifiye edildi. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR