Sefirin Kızı dizisinin ilk tanıtımı geldi! Gümbür gümbür geliyor

Başrollerini Engin Akyürek ve Neslihan Atagül’ün paylaştığı yeni sezonun en iddialı dizilerinden Sefirin Kızı'ndan ilk tanıtım geldi. Fragmanda ünlü oyuncuların ilk görüntülerinin görünmesi ise heyecanı iyice arttırdı. Peki Sefirin Kızı ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

Sefirin Kızı dizisinin ilk tanıtımı geldi! Gümbür gümbür geliyor
Yayın Tarihi: 17.09.2019 13:36:00

Star TV'nin büyük bir heyecanla beklenen yeni sezon dizisi Sefirin Kızı'nın ilk fragmanı yayınlandı. Başrollerini Engin Akyürek ve Neslihan Atagül’ün paylaştığı diziden gelen ilk görüntüler ise izleyenleri çok heyecanlandırdı. Peki Sefirin Kızı dizisinin kadrosunda kimler var? Sefirin Kızı ne zaman başlayacak? 

Yönetmen koltuğunda Emre Karakuşak’ın oturduğu dizide Engin Akyürek ve Neslihan Atagül dışında şimdilik Erhan Alpay ve Uraz Kaygılaroğlu yer alıyor. Cast çalışmaları henüz devam eden dizinin ilk tanıtımında ana karakterlere yer verildi.



Sefirin Kızı dizisinin çekimleri ise Eylül sonu başlayacak. Tüm kadronun toplanıp sete çıkacağı dizinin ne zaman başlayacağı ise henüz belli değil. Yeni tanıtımda da sadece yakında diye sunulan dizi şimdiden beğenildi. 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR