Şekerbank'tan Emeklilere Müjde! Emekliye 0.90 Faiz Oranıyla İhtiyaç Kredisi

Şekerbank emekli müşterilerine özel %0.90 faiz oranıyla ihtiyaç kredisi paketini duyurdu! İhtiyaç kredisinde düşük faiz oranlarıyla dikkatleri çeken Şekerbank'tan emekliler için de müjdeli bir haber geldi.

Şekerbank'tan Emeklilere Müjde! Emekliye 0.90 Faiz Oranıyla İhtiyaç Kredisi
Yayın Tarihi: 6.02.2020 12:40:00

Şekerbank emekli müşterilerine özel %0.90 faiz oranıyla ihtiyaç kredisi paketini duyurdu! İhtiyaç kredisinde düşük faiz oranlarıyla dikkatleri çeken Şekerbank'tan emekliler için de müjdeli bir haber geldi. 2020 yılında Şekerbank emeklilere 0.90 faiz oranıyla ihtiyaç kredisi sunacak! Öte yandan Şekerbank'ta emekli promosyon ödemeleri de dikkatleri çekiyor. Emekliye çifte müjde Şekerbank'tan. Detayları sizler için bu haberimizde hazırladık...

Şekerbank'tan emeklilere çifte müjde! Her fırsatta ihtiyaç kredisi konusunda düşük faizleriyle takdir toplayan Şekerbank, emekliler için %0.90 faiz imkanıyla ihtiyaç kredisi paketlerini duyurdu. Öte yandan emekli promosyon ödemeleri de Şekerbank'ta yüksek tutarlarda gerçekleştirilecek! Emekli maaşını Şekerbank'tan almayı taahhüt edecek emekliler için emekli promosyon ödeme tutarları da netlik kazandı. Detaylara haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Emekliler için en düşük faizli ihtiyaç kredisi veren bankalardan biri de Şekerbank oldu. Şekerbank, acil nakit ihtiyacı yaşayan emeklilere özel %0.90 faiz oranıyla ihtiyaç kredisi paketlerini sunuyor. 

ŞEKERBANK'TAN EMEKLİYE ÖZEL %0.90 FAİZ ORANIYLA İHTİYAÇ KREDİSİ

Şekerbank, emekli maaşlarını Şekerbank'tan alan emekli müşterilerine özel %0.90 faiz oranıyla ihtiyaç kredisi paketlerini sunuyor. İhtiyaç kredisi kullanmak isteyen emekliler, maaşlarını Şekerbank'a taşıyarak hem 0.90 faiz oranıyla ihtiyaç kredisinden yararlanabiliyor hem de emekli promosyon ödemelerinin sahibi oluyor! 


%0.90 faiz oranıyla ihtiyaç kredisinden faydalanabilmek için emeklilerin bazı şartları yerine getirmesi isteniyor. Buna göre emekli maaşı Şekerbank'a taşınacak ve 3 yıl emekli maaşını Şekerbank'tan alacağına yönelik taahhüt verilecek! Bu nedenle %0.90 faiz oranından yararlanarak ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen emekliler ilk olarak emekli maaşlarını Şekerbank'a taşımaları gerekiyor. 

ŞEKERBANK EMEKLİ PROMOSYON ÖDEMELERİ 2 BİN 100 TL OLDU! 

Şekerbank, 2020 yılı için emekli promosyon ödeme tutarlarını da açıkladı! Buna göre Şekerbank'a emekli maaşını getirip taahhüt veren emeklilere en yüksek 2 bin 100 TL emekli promosyon ödemesi gerçekleştirilecek. 

Şekerbank Emekli Promosyon ödemeleri:

- 1000 TL'ye kadar maaş alan emekliler için 300 TL, 
- 1000 - 2000 TL arası maaş alan emekliler için 375 TL,
- 2000 TL'nin üzerinde maaş alan emekliler için ise 450 TL normal promosyon ödemesi gerçekleştirilecek.

Şekerbank bu promosyon ödemelerinin yanı sıra emekli maaşını ilk kez Şekerbank'tan alacaklara 2 otomatik ödeme talimatı da vermeleri halinde 150 TL ek ödeme gerçekleştirecek. 600 TL'yi bulan promosyon ödemesine ayrıca emekli yönlendirme işlemiyle maksimum 1.500 TL'lik ödeme de uygulanıyor ve toplamda 2.100 TL'lik emekli promosyon ödemesi gerçekleştirilmiş oluyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR