Seksenler Çağatay nerede? İlker Ayrık diziye dahil olacak mı? Ne zaman katılacak

TRT1'in çok sevilen dizisi Seksenler yeni bölümleriyle hafta içi her gün ekranlara geliyor. İzleyenlerin 2 yıl aradan sonra da aynı ilgiyi gösterdiği dizide Fehmi ve Rukiye'nin ele avuca sığmayan oğulları Çağatay nerede çok merak ediliyor. Peki Seksenler Çağatay nerede? İlker Ayrık gelecek mi?

Seksenler Çağatay nerede? İlker Ayrık diziye dahil olacak mı? Ne zaman katılacak
Yayın Tarihi: 17.10.2019 11:17:00

Seksenler Çağatay nerede? İlker Ayrık diziye dahil olacak mı? Ne zaman katılacak? her yerde aranmaya başladı. İki yıl sonra ekranlara formatı değişerek geri dönen Seksenler, hafta içi her gün yeni bölümleriyle yayınlanmaya devam ediyor. Yeni sezonda da kadrosunun neredeyse tam olduğu dizide Çağatay'ın olmaması izleyenleri üzüyor. Onun yokluğunu hisseden herkes Çağatay neden yok? Geri dönecek mi? çok merak etti. Biz de sizler için bu konuyu haberimizde derledik. 

Bildiğiniz gibi Seksenler dizisinin en sevilen karakterlerinden biri Çağatay'dı. Sürekli başarılı olmak için çabalayan ve hayallerinin peşinden koşan Çağatay samimiyeti ve iyi niyetiyle çok seviliyordu. İşte bu karakterin yeni sezonda olmaması ise izleyenleri üzdü. 



SEKSENLER ÇAĞATAY NEDEN YOK? GERİ DÖNECEK Mİ


Seksenler dizisinde Çağatay'a başarılı oyuncu İlker Ayrık hayat veriyor. Dizi bittikten sonra Fox ekranlarında Yaparsın Aşkım adlı yarışmayı sunmaya başlayan başarılı oyuncu oldukça iyi reytinglerle yarışmasına devam ediyor. 

Yani Çağatay, İlker Ayrık başka bir projesi olduğu için dizide yer almıyor. Ancak geçtiğimiz günlerde Birol Güven'in yaptığı açıklamaya göre İlker Ayrık ilerleyen süreçte diziye katılacak.



SEKSENLER İLKER AYRIK NE ZAMAN KATILACAK?

Bu sorunun cevabını henüz bilmiyoruz ama yukarıda da söylediğimiz gibi dizinin yapımcısı ve senaristi Birol Güven, Çağatay'ın kadroda olacağının müjdesini verdi. Tabi bunun zamanının ne olacağını ilerleyen bölümlerde izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR