Seksenler dizisi ne zaman başlıyor? Yeni sezon kadrosunda kimler var? Seksenler nerede çekiliyor

TRT1'in 2017 yılında final yapan ve her bölümüyle gönüllere taht kuran dönem dizisi Seksenler bu akşam ekranlara geri dönüyor. Yeni sezonda da TRT1 ekranlarında yayınlanacak olan Seksenler dizisi ne zaman başlıyor? Kadroda kimler var? Seksenler nerede çekiliyor? her yerde aranıyor.

Seksenler dizisi ne zaman başlıyor? Yeni sezon kadrosunda kimler var? Seksenler nerede çekiliyor
Yayın Tarihi: 11.10.2019 17:04:00

Seksenler ne zaman başlıyor TRT1 hangi gün yayınlanacak? Seksenler dizisinin oyuncuları kimler? Seksenler nerede çekiliyor? Dizi seti nerede? gibi sorular her yerde aranmaya başladı. Senaryosunu Birol Güven'in kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Bora Tekay oturuyor. 

2017 yılında final yaparak ekranlara veda eden Seksenler iki yıl aradan sonra ekranlara geri dönecek. Herkesin heyecanla beklediği Seksenler bu akşam saat 20:00'da başlayacak.



SEKSENLER NE ZAMAN BAŞLAYACAK TRT1 HANGİ GÜN YAYINLANACAK?

Seksenler yeni sezonunda günlük dizi olarak ekranlara gelecek. Hafta içi her gün saat 18:00'da yayınlanacak olan Seksenler 50 dakikalık bölümlerle TRT1'de yayınlanacak.

Ancak dizinin ilk iki bölümü milli maçlar sebebiyle saat 20:00'da ekranlara gelecek. 




SEKSENLER NEREDE ÇEKİLİYOR?

Seksenler dizisinin yeni sezonu için Kocaeli Darıca'da dev bir plato inşaa edildi. Eski bir fabrikanın dizinin geçtiği mahalle haline getirilmesiyle çekimler de başladı. İddialara göre Mint Yapım'ın sahibi Birol Güven, yeni plato için 1 Milyon TL harcamış. Yani Seksenler dizisi Darıca'da bir platoda çekiliyor. 



SEKSENLER KADROSUNDA KİMLER VAR?

Dizinin kadrosunda Rasim Öztekin, Özlem Türkad, Şoray Uzun, Yasemin Conka, Ayşe Tolga, Kemal Kuruçay, Tolunay Donat, Hakan Bulut, Betül Berk, Suzan Kardeş, Berat Yenilmez, Ceyhun Fersoy, Begüm Öner, Necmi Yapıcı, Özlem Balcı, Hacı Ali Konuk, Onur Dilber, Faruk Sofuoğlu, Ali Fuat Pekzeren, Aşkın Şenol, Osman Büyükercan ve sürpriz isimler yer alıyor.

Yani dizinin yeni sezonunda sadece Ergun Plak'a hayat veren Serhat Kılıç ve Çağatay'ı canlandıran İlker Ayrık yer almayacak.

Seksenler 11 Ekim cuma itibariyle hafta içi her gün saat 18:00'da TRT1'de...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR