Seksenler dizisine sürpriz oyuncu! Erdem Baş kadroya dahil oldu

TRT1'in ekranlara yeniden dönen dizisi Seksenler yayınlanan bölümleriyle çok beğenilirken kadroya sürpriz bir isim dahil oldu. Ünlü oyuncu Erdem Baş dizinin kadrosuna dahil oldu. Peki Erdem Baş Seksenler dizisinde kimi canlandıracak? İşte detaylar...

Seksenler dizisine sürpriz oyuncu! Erdem Baş kadroya dahil oldu
Yayın Tarihi: 16.10.2019 14:42:00

2019-2020 sezonunda ekranlara geri dönen Seksenler, günlük dizi formatıyla hafta içi her gün saat 17:00'da ekranlara gelmeye devam ediyor. İlk 3 bölümüyle çok beğenilen ve reyting listelerinde dengeleri değiştiren Seksenler dizinin kadrosuna yeni bir oyuncu daha katıldı. Başarılı oyuncu Erdem Baş kadroya dahil oldu. Hal böyle olunca Erdem Baş Seksenler dizisinde kimi canlandıracak?  aranmaya başladı. İşte detaylar...

Başrollerinde Rasim Öztekin, Özlem Türkad, Şoray Uzun, Ayşe Tolga, Yasemin Çonka ve Ceyhun Fersoy gibi isimlerin yer aldığı dizinin kadrosuna son olarak Hangimiz Sevmedik dizisinde boy gösteren Erdem Baş katıldı.

Henüz canlandıracağı karakter hakkında bilgi verilmeyen Erdem Baş, Seksenler izleyicilerini şimdiden heyecanlandırdı. 




ERDEM BAŞ KİMDİR?

1978 doğumlu olan Erdem Baş, Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü'nde eğitim aldı. Ayrılsak da Beraberiz adlı diziyle televizyon dünyasına adım atan ve Mc Erdem karakteriyle tanındı.

Sempatik tavrıyla çok sevilen Erdem Baş; Bana Abi De, En Son Babalar Duyar, Reyting Hamdi, Zor Baba, Çocuklar Duymasın, Oyun Bitti, Derman gibi birçok dizi ve sinema projesinde yer aldı. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR