Seksenler izlendi mi tuttu mu? Yeni sezon reytingleri nasıl

Tam iki yıl aranın ardından yine TRT1 ekranlarında yayınlanmaya başlayan Seksenler dizi yeni sezonda hafta içi her gün 18:00'da ekranlara gelecek. İlk iki bölümüyle saat 20:00'da yayınlanan Seksenler reytingleri nasıl? Seksenler izlendi mi tuttu mu? her yerde aranmaya başladı. İşte detaylar...

Seksenler izlendi mi tuttu mu? Yeni sezon reytingleri nasıl
Yayın Tarihi: 15.10.2019 13:39:00

Senaryosunu Birol Güven'in kaleme aldığı Seksenler dizisi 2019-2020 sezonunda günlük dizi olarak ekranlara geri döndü. 11 ve 14 Ekim akşamlarında ilk iki bölümüyle yayınlanan Seksenler  izlendi mi tuttu mu? Yeni sezon reytingleri nasıl? her yerde aranmaya başladı. Kadrosunun neredeyse aynı kaldığı ve daha önce de çok sevilen Seksenler yeni sezonda da beklentiyi karşıladı mı çok merak edildi. 

2017 yılında ekranlara veda eden ve iki yıl sonra yeniden ekranlara dönen Seksenler yeni sezonda günlük dizi olarak ekranlara gelecek. Hafta içi her gün saat 18:00'da yayınlanacak olan Seksenler ilk iki bölümüyle çok beğenildi.



SEKSENLER REYTİNGLERİ NASIL?

Seksenler dizisi ilk bölümüyle Total'de 4,04 oranıyla oldukça iyi bir başlangıç elde ederken, dizi ikinci bölümüyle de Total'de 3.58 reytingle 8. sırada, AB'de 4,95 reytingle 3. sırada yer aldı. 

Dizinin nostalji tadı vermesi ve ailecek izlenebilecek bir yapım olması herkesi mest ediyor. Ancak dizinin hafta içi her gün saat 18:00'da yayınlanacak olması, pek sevilmedi. Herkes dizinin ilk iki bölümde olduğu gibi 20:00'da yayınlanmasını istiyor. Ancak bu durum TRT1 açısından pek uygun görünmüyor. 


Tekrar bölümleriyle bu eleştiriye çözüm bulmak isteyen Mint ve TRT1 ise dizinin her yeni bölümünden önce bir önceki bölümü yayınlama kararı aldı.



SEKSENLER BEĞENİLDİ Mİ? İZLENİYOR MU?

Oyuncu kadrosunun neredeyse aynı olması ve dizinin yine samimi havasının devam etmesi izleyenleri çok mutlu ederken izleyenler dizinin biraz daha çarpıcı olmasını istiyor. Öte yandan herkes kadroda yer almayan Ergun Plak ve Çağatay'ın akıbetini merak etti.

Ergun'a hayat veren Serhat Kılıç'ın diziye geri dönmeyeceğini kendi açıklarken, Çağatay'ı canlandıran İlker Ayrık yakın bir süreçte diziye dahil olacak.

Seksenler hafta içi her gün saat 18:00'da TRT1'de...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR