Selen Görgüzel ile Gani Müjde birbirine girdi

Gani Müjde'nin Selen Görgüzel'in yeni sağılmış anne sütü içmesi için yaptığı yoruma cevap gecikmedi.

Selen Görgüzel ile Gani Müjde birbirine girdi
Yayın Tarihi: 20.08.2023 19:59:00

Son günlerde Selen Görgüzel'in anne sütü açıklaması gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Görgüzel'in yeni sağılmış anne sütü içmesine yorum yapan Gani Müjde'ye Selen Görgüzel'den yanıt geldi.

Hamdi Alkan'dan boşandıktan sonra magazinde sıklıkla yer alan Selen Görgüzel bu defa da Gani Müjde'yle atıştı. Görgüzel bebeğini emziren bir anneden kendisi içinde süt aldığını "Bebeğini emziren arkadaşımdan sağdığım anne sütü... Doğal gerçek anne sütü. Bunların çabuk tüketilmesi gerekiyor. Enfeksiyona iyi geliyor. Bu ara yoğun tempoda çalışıyorum, vitamin takviyesi alsam da yorgunluğumu atamıyorum. Doktorum böyle bir şey tavsiye etti" sözleri ile anlatmıştı. Görgüzel'in bu açıklamalarına ünlü senarist Gani Müjde'den yorum gecikmemişti.

Oyuncu Selen Görgüzel, Nişantaşı'nda objektiflere takılmıştı. Elinde pet şişede anne sütü olduğunu muhabirlere söyleyen Görgüzel sosyal medyada gündem olmuştu.

Gani Müjde, Görgüzel'in açıklamaları için "Anne sütünü sağdırıp içerek genç kalmaya çalışanlara müjde... İnsan b.kunda bol miktarda kalsiyum var. Kemiklere ve zeka gelişimine çok faydalı" yorumunda bulunmuştu.
 
Görgüzel bu yoruma cevap verdi. Görgüzel "Belli ki denenmiş afiyet olsun o zaman. Pek işe yaramamış gibi duruyor ama sende" diyerek, Müjde'ye yanıt verdi.
 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR