Sen Anlat Karadeniz 37. bölüm 2. fragmanı izle! Saniye'nin azraili Vedat olacak

ATV'nin reyting rekortmeni dizisi Sen Anlat Karadeniz 37. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Kadınların hapse girmesinin ardından Sen Anlat Karadeniz 37. bölüm 2. fragmanında Vedat Saniye'yi öldürmeye çalışıyor. Peki Saniye ölecek mi? İşte detaylar...

Sen Anlat Karadeniz 37. bölüm 2. fragmanı izle! Saniye'nin azraili Vedat olacak
Yayın Tarihi: 22.01.2019 10:14:00

Başrollerini Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu ve Mehmet Ali Nuroğlu'nun paylaştığı Sen Anlat Karadeniz'in 37. bölüm 2. fragmanı yayınlandı.

Vedat'tan bir türlü kurtulamayan Kaleli ailesi Sen Anlat Karadeniz dizisinin 37. bölümünde Saniye ile sınanacak. Çünkü Sen Anlat Karadeniz 37. bölüm 2. fragmanında Vedat, Kaleli konağına gidip Saniye'yi bağlıyor ve evi ateşe verip çıkıyor. Peki Saniye ölecek mi?



Aslında Saniye'ye sivri sözleri ve yaptıklarıyla çok sinir olan izleyiciler Sen Anlat Karadeniz 37. bölüm 2. fragmanıyla bir hayli korktu. Peki Saniye ölecek mi? Sen Anlat Karadeniz 37. bölüm 2. fragmanında yaşananlara göre Saniye'nin ölmesi muhtemel gözüküyor...


Sen Anlat Karadeniz 37. bölüm 2. fragmanında gördükleriyle adeta şoke olan izleyiciler ise Saniye'nin böyle bir ölümü hak etmediğini düşünüyor. Peki Saniye ölecek mi?

Bu sorunun cevabını henüz bilmiyoruz ama Sen Anlat Karadeniz 37. bölüm 2. fragmanı izleyenleri Vedat'tan bir kez daha soğuttu.

Sen Anlat Karadeniz 37. bölümüyle 23 Ocak Çarşamba akşamı ATV ekranlarında olacak!

İşte Sen Anlat Karadeniz 37. bölüm 2. fragmanı:

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR