Sen Anlat Karadeniz 9 Ocak var mı yok mu? Sen Anlat Karadeniz 37. bölüm fragmanı yayınlandı mı

ATV'nin fenomen dizisi Sen Anlat Karadeniz son olarak 36. bölümüyle ekranlara gelmişti.Geçtiğimiz hafta yayınlanmayan Sen Anlat Karadeniz sezon arası verdi. Peki Sen Anlat Karadeniz 9 Ocak var mı yok mu? Sen Anlat Karadeniz 37. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sen Anlat Karadeniz 37. bölüm ne zaman?

Sen Anlat Karadeniz 9 Ocak var mı yok mu? Sen Anlat Karadeniz 37. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Yayın Tarihi: 8.01.2019 22:59:00

Başrollerini İrem Helvacıoğlu, Ulaş Tuna Astepe ve Mehmet Ali Nuroğlu'nun paylaştığı Sen Anlat Karadeniz yeni yıldan önceki hafta 36. bölümüyle ekranlara geldi. Oldukça heyecanlı geçen 36. bölümün ardından Sen Anlat Karadeniz sezon arası verdi ve geçtiğimiz hafta da ekranlara gelmedi. Peki Sen Anlat Karadeniz 9 Ocak var mı yok mu? Sen Anlat Karadeniz 37. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sen Anlat Karadeniz 37. bölüm ne zaman?

Vedat'ın Nefes, Nazar, Asiye, Mercan ve Irmak'tan intikam almak için onları hapse attırmasıyla biten Sen Anlat Karadeniz 36. bölümü izleyenleri oldukça merakta bıraktı. Fakat Sen Anlat Karadeniz 37. bölüm fragmanı hala yayınlanmadı. Peki Sen Anlat Karadeniz 9 Ocak var mı yok mu? Sen Anlat Karadeniz 37. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sen Anlat Karadeniz 37. bölüm ne zaman?

Yeni yılın gelmesiyle diziler reklam anlaşmaları için ara verdi. Bu yıl 3 haftaya çıkan reklam arası çarşamba akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Sen Anlat Karadeniz'i de etkiledi. Peki Sen Anlat Karadeniz 9 Ocak var mı yok mu? Sen Anlat Karadeniz 37. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sen Anlat Karadeniz 37. bölüm ne zaman?


Ne yazık ki Sen Anlat Karadeniz 37. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Haliyle Sen Anlat Karadeniz 9 Ocak Çarşamba akşamı yani yarın akşam ATV ekranlarında olmayacak. Peki Sen Anlat Karadeniz 37. bölüm ne zaman?

Henüz bununla ilgili net bir bilgi gelmedi ancak Sen Anlat Karadeniz'in yeni bölüm çekimleri başladı. Yani Sen Anlat Karadeniz'in sezon arası çok yakında bitecek.

Ne yazık ki Sen Anlat Karadeniz 37. bölüm yarın akşam yayınlanmayacak. Sen Anlat Karadeniz 9 Ocak akşamı ekranlarda olmayacak.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR