Sen Anlat Karadeniz bu akşam var mı yok mu? Sen Anlat Karadeniz 37. bölüm fragmanı yayınlandı mı

ATV'nin fenomen dizisi Sen Anlat Karadeniz son olarak 36. bölümüyle ekranlara gelmişti.İki haftadır ekranlara gelmeyen en Anlat Karadeniz sezon arası verdi. Peki Sen Anlat Karadeniz bu akşam var mı yok mu? Sen Anlat Karadeniz 37. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sen Anlat Karadeniz 37. bölüm ne zaman?

Sen Anlat Karadeniz bu akşam var mı yok mu? Sen Anlat Karadeniz 37. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Yayın Tarihi: 16.01.2019 15:33:00

Başrollerini İrem Helvacıoğlu, Ulaş Tuna Astepe ve Mehmet Ali Nuroğlu'nun paylaştığı Sen Anlat Karadeniz yeni yıldan önceki hafta 36. bölümüyle ekranlara geldi. Oldukça heyecanlı geçen 36. bölümün ardından Sen Anlat Karadeniz sezon arası verdi ve iki haftadır ekranlara gelmiyor. Peki Sen Anlat Karadeniz bu akşam var mı yok mu? Sen Anlat Karadeniz 37. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sen Anlat Karadeniz 37. bölüm ne zaman?

Vedat'ın Nefes, Nazar, Asiye, Mercan ve Irmak'tan intikam almak için onları hapse attırmasıyla biten Sen Anlat Karadeniz 36. bölümü izleyenleri oldukça merakta bıraktı. Fakat Sen Anlat Karadeniz 37. bölüm fragmanı hala yayınlanmadı. Peki Sen Anlat Karadeniz bu akşam var mı yok mu? Sen Anlat Karadeniz 37. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sen Anlat Karadeniz 37. bölüm ne zaman?

Yeni yılın gelmesiyle diziler reklam anlaşmaları için ara verdi. Bu yıl 3 haftaya çıkan reklam arası çarşamba akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Sen Anlat Karadeniz'i de etkiledi. Peki Sen Anlat Karadeniz bu akşam var mı yok mu? Sen Anlat Karadeniz 37. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sen Anlat Karadeniz 37. bölüm ne zaman?

Ne yazık ki Sen Anlat Karadeniz 37. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Haliyle Sen Anlat Karadeniz 16 Ocak Çarşamba akşamı yani bu akşam ATV ekranlarında olmayacak. Peki Sen Anlat Karadeniz 37. bölüm ne zaman?


Ne yazık ki Sen Anlat Karadeniz 37. bölüm bu akşam yayınlanmayacak. Sen Anlat Karadeniz 16 Ocak akşamı ekranlarda olmayacak.

Ancak ATV'den müjdeli haber geldi. Sen Anlat Karadeniz 37. bölüm, önümüzdeki hafta 23 Ocak Çarşamba akşamı ekranlara geri dönüyor.

Sen Anlat Karadeniz 37. bölümüyle 23 Ocak Çarşamba akşamı ATV'de!

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR