Sen Anlat Karadeniz için sıkıntı büyük izleyenler iyice sıkıldı

ATV'nin çok sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz'in 30. bölüm fragmanına tepki yağdı. Geçtiğimiz hafta yaşanan romantik gecenin ardından gelen polisler ne yazık ki büyüyü bozdu.

Sen Anlat Karadeniz için sıkıntı büyük izleyenler iyice sıkıldı
Yayın Tarihi: 9.11.2018 10:51:00

Geçtiğimiz hafta Tahir'le Nefes'in yaşadığı romantik gece sıkıntısız sorunsuz devam etmiş ve iki aşık da çok mutlu olmuştu. Fakat 30. bölüm fragmanında büyü bozuldu. Çünkü Vedat, Nefes'i onu vurduğu için şikayet etmişti.

Kaleli ailesinin evine gelen polisler Nefes'i alıp götürdü. Ne yapacağını bilemeyen Tahir ise karsının peşinden karakola gitti. Sonrasında soluğu Vedat'ın evinde alan Tahir ise ona ne istediğini sordu. Planı tıkır tıkır işleyen Vedat ise Tahir'e "Nefes'ten boşanırsan, şikayetimi geri çekerim" dedi. Tahir'in ne yapacağını henüz bilmiyoruz ama yaşanan bu olaylara izleyiciler tepki gösterdi.

Çünkü dizide sürekli devamlı aynı şeylerin yaşanması, izleyenlerin canını sıkmaya başladı. Başladığından beri neredeyse her hafta; geçmiş bir olay yüzünden birinin şikayet edilmesi, birinin kaybolup bulunması ya da birinin vurulup iyileşmesinden izleyenlere gına geldi. 


İyi bir çıkış yakalayıp bu günlere gelen dizinin heyecanını kaybetmesini kabul edemeyen izleyiciler, her mutlu haftadan sonra kötü günlerin gelmesine artık tahammül edemiyor.

Vedat'ın asla şikayet edilmemesine rağmen Kaleli ailesinin her üyesinin sıra sıra kodesi boylamasından da çok sıkılan izleyiciler, bu durumdan bir hayli şikayetçi... İster istemez bu da diziye zarar veriyor.

Dizinin bu durumuna bir son verilmesini isteyen izleyiciler ise olayların seyrinin böyle ilerlememesi gerektiğini düşünüyor.

Tahir'in Vedat'a ne diyeceğini, Nefes'in kurtulup kurtulamayacağını 14 Kasım Çarşamba akşamı izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR