Sen Anlat Karadeniz irem Helvacıoğlu diziden ayrılıyor mu Nefes diziden neden çıkıyor?

Sen Anlat Karadeniz İrem Helvacıoğlu diziden neden ayrılıyor. Sen Anlat Karadeniz İrem Helvacıoğlu yeni sezonda olacak mı. Ekranların reyting rekorları kıran dizisi Sen Anlat Karadeniz Nefes diziden neden çıkıyor.

Sen Anlat Karadeniz irem Helvacıoğlu diziden ayrılıyor mu Nefes diziden neden çıkıyor?
Yayın Tarihi: 24.04.2019 16:35:00

ATV ekranlarının iddialı dizisi Sen Anlat Karadeniz'de büyük şok! Dizinin Nefes'i, güzel oyuncusu İrem Helvacıoğlu diziden ayrılıyor mu? Yapımcı Osman Sınav'la daha önce de sorun yaşayan İrem Helvacıoğlu, Sen Anlat Karadeniz dizisine veda mı ediyor? ATV ekranlarında yayın hayatını sürdüren ve her yeni bölümünde izleyiciyi ekrana kilitleyen Sen Anlat Karadeniz dizisiyle ilgili şok bir iddia yeniden gündeme geldi! Buna göre dizinin başrol oyuncusu İrem Helvacıoğlu diziden ayrılacak! Peki neden ayrılıyor? Sizler için araştırdık...

ATV ekranlarının iddialı yapımı Sen Anlat Karadeniz, yepyeni bölümleriyle izleyiciyi ekrana kilitlerken şok bir iddia yeniden gündeme oturdu! Daha önce de O Ses Türkiye yılbaşı özel bölümüne yapımcıdan izinsiz katıldığı nedeniyle Osman Sınav ile sorun yaşayan dizinin Nefes'i İrem Helvacıoğlu'nun diziden ayrılacağı iddiaları sosyal medyanın gündemine oturdu! Sen Anlat Karadeniz dizisinin tutkunları Nefes ve Tahir aşkının başrollerinden, Nefes karakterini canlandıran güzel oyuncu İrem Helvacıoğlu'nun diziden ayrılmamasını istiyor!


SEN ANLAT KARADENİZ NEFES DİZİDEN AYRILACAK MI, YAPIMCIYLA KAVGA MI ETTİ?

Dizinin yapımcısı Osman Sınav, daha önce TV8'de O Ses TÜrkiye'nin Yılbaşı özel programına kendisinden izin almadan katılan İrem Helvacıoğlu'nu eleştirmiş ve Acun Medya'ya ihtar göndererek İrem Helvacıoğlu'nun olduğu bölümün yayınlanmamasını sağlamıştı. Bu nedenle morali bir hayli bozulan İrem Helvacıoğlu, yaptığı sözleşme nedeniyle diziye devam etmişti. Osman Sınav'da İrem Helvacıoğlu'nun yaptığı bir hata nedeniyle diğer çalışanların ekmeğiyle oynamayacağını dile getirerek ayrılık iddialarını reddetmişti.

Ancak şimdi İrem Helvacıoğlu'nun diziden ayrılması yeniden gündemde! İrem Helvacıoğlu ile Osman Sınav'ın anlaşamadığı, dizinin Nefes'inin artık dizide daha fazla rol almak istemediği gelen duyumlar arasında. İrem Helvacıoğlu ile ilgili kısa sürede Osman Sınav ve Sen Anlat Karadeniz dizisinin yapım ekibinden bir açıklama gelmesi bekleniyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR