Sen Anlat Karadeniz izleyicileri hazırlanın Bu hafta düğünümüz var

ATV'nin çok sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz'in 31. bölüm fragmanı herkesi heyecanlandırdı. Çünkü bu hafta Nefes'le Tahir'in düğünü var.

Sen Anlat Karadeniz izleyicileri hazırlanın Bu hafta düğünümüz var
Yayın Tarihi: 16.11.2018 12:21:00

Başrollerinin İrem Helvacıoğlu, Ulaş Tuna Astepe ve Mehmet Ali Nuroğlu'nun paylaştığı dizinin 31. bölüm fragmanı herkesi çok mutlu etti. 

Çünkü bu hafta düğün var. Nefes'le Tahir evleniyor. Geçtiğimiz haftalarda romantik bir gece yaşayan Tahir ve Nefes, mutluluktan havalara uçmuş ve Tahir ona evlenme teklif etmişti.

Ancak 30. bölümde Vedat ortalığı karıştırmış ve Kaleli ailesi zor günler geçirmişti. Tüm bu kötü günlerden kurtulan Kaleli ailesi bu hafta çok mutlu olacak.

Tahir'in kendisine evlenme teklif ettiğini Asiye'ye söyleyen Nefes, büyük bir telaşa giriyor. Tahir, ağabeyi ve kardeşleriyle kız istemeye geliyor.




Nefes'in heyecandan bayılacak gibi olduğu isteme sahneleri fragmana neşe katarken, düğün günü gelinlik giyen Nefes kuğu gibi olmuş.

İzleyiciler ise Nefes'in gelinlik içindeki haline bayıldı ve düğün için çok heyecanlandılar.

Aslında daha önceden nikahlanan Nefes ve Tahir evliydi fakat bir düğün yapmamışlardı. Tahir de Nefes'i hem gelinlik içinde görmek hem de onu mutlu etmek için ona evlenme teklif etti.

Düğünün nasıl olacağını, Vedat'ın bir yerlerden fırlayıp fırlamayacağını Çarşamba akşamı ekranlara gelecek 31. bölümde hep birlikte izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR