Sen Anlat Karadeniz izleyicileri Yiğit’in o sözüyle adeta yıkıldı

ATV’nin çok sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz dün akşam 27. Bölümüyle ekranlara geldi. Bölümün finalinde ise Vedat’ın son hamlesi herkesin içini yaktı.

Sen Anlat Karadeniz izleyicileri Yiğit’in o sözüyle adeta yıkıldı
Yayın Tarihi: 25.10.2018 23:40:00

Sen Anlat Karadeniz’in dün akşam ekranlara gelen 27. Bölümü oldukça fırtınalı bir bölüm oldu. Başrollerini İrem Helvacıoğlu, Ulaş Tuna Astepe ve Mehmet Ali Nuroğlu’nun paylaştığı dizide Vedat öyle bir şey yaptı ki ekran başındaki herkes kahroldu.

Dünkü bölümde Yiğit ortadan kaybolmuştu, sonrasında sağ salim bulundu. Nefes iyileşip hastaneden çıktı. Kaleliler’in evine giden Vedat ise Nefes’en çok sert bir tepki aldı.
Nefes Vedat’a, ne yaparsa yapsın Tahir’le ellerini ayıramayacağını söyledi ama Vedat bambaşka bir planla geri döndü. Bir ay boyunca Tahir ve Nefes’ten uzak duran Vedat gizli gizli hazırlık yaptı aslında…


Bu sayede Nefes, Tahir ve Yiğit mutlu günler geçirdi. Vedat’ın nasıl bir plan yaptığı ise Fikret’i arayınca ortaya çıktı. Vedat bir şekilde Yiğit’in velayetini almıştı. Bu yolla Nefes’i de yanına getirerek Amerika’ya gitme planı yapmıştı.

Vedat oğlunu almaya geldiğinde ise kararı gören Tahir hiçbir şey yapamadı. Vedat Yiğit’i alıp gitmeye çalıştığında ise Yiğit’in Tahir’e uzanıp “Baba” dediği o an herkesin içi acıdı. Yiğit babasını seçmişti ama Tahir’in yapabileceği hiçbir şey yoktu. Çaresizlik içinde Yiğit’e baktı.

Bu sahnede içleri parçalanan izleyiciler ise; “İçim yandı yahu!”, “Şükürler olsun baba dedi ama gözyaşlarımı tutamadım!”, “ Allah kahretsin ya!”, “Böyle ölmeyiz füze atın!”, “Tüylerim diken diken oldu!”, “Ciğer kalmadı!” gibi yorumlar yaptılar.
Tahir’in oğlunu kurtarıp kurtaramayacağını önümüzdeki bölümlerde hep birlikte izleyip göreceğiz…
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR