Sen Anlat Karadeniz izleyicisi isyanda! "Dizi iyice rüyalar alemine döndü"

ATV'nin reyting rekorları kıran dizisi Sen Anlat Karadeniz dizisinin 35. bölüm fragmanları yayınlandı. Vedat'ı bağlayan Sen Anlat Karadeniz kadınları ondan intikam mı alacak yoksa her şey hayal mi anlayamayan izleyiciler ise açtı ağzını yumdu gözünü...

Sen Anlat Karadeniz izleyicisi isyanda! "Dizi iyice rüyalar alemine döndü"
Yayın Tarihi: 19.12.2018 13:47:00

Başrollerini İrem Helvacıoğlu, Ulaş Tuna Astepe ve Mehmet Ali Nuroğlu'nun paylaştığı Sen Anlat Karadeniz bu akşam 35. bölümüyle ekranlara gelecek.

Fakat Sen Anlat Karadeniz'in 35. bölümünün fragmanlarını gören izleyenler açtı ağzını yumdu gözünü...

Geçen hafta Sen Anlat Karadeniz kadınlarının kaçırdığı Vedat'ın hali tepki çekti. Her ne kadar kimse Vedat'ı sevmese de Asiye, Nefes, Mercan, Nazar ve Berrak’ın kaçırdıkları Vedat'a ceza vermeye çalışması kimsenin hoşuna gitmedi.

Hele ki Sen Anlat Karadeniz'in 35. bölüm 2. fragmanında Mercan'ın Vedat'ı asmaya çalışması tepkileri iyice arttırdı.

Böyle şeylerin dizide gösterilmesinin yanlış olduğunu düşünen izleyiciler, Vedat'ın cezasını birinin elinden değil kanun yoluyla bulmasını istiyor.


Sen Anlat Karadeniz 35. bölüm fragmanlarında kadınların bu hal ve tavırlarını geçtiğimiz hafta final yapan Ufak Tefek Cinayetler'deki kadınlara benzeten izleyiciler bu durumdan pek memnun değil...



Özellikle Sen Anlat Karadeniz 35. bölüm 2. fragmanında Mercan'ın Vedat'ı asma sahnesinin rüya olduğunu düşünen izleyiciler, beyazlar içindeki 5 kadının karda koştuğu sahnenin de rüya ya da hayal olduğunu düşünüyor. 

Bu açıdan da eleştiri alan Sen Anlat Karadeniz'in 35. bölüm fragmanlarına sosyal medyadan "Dizi iyice rüyalar alemine döndü" tepkisi de geldi.

Peki Sen Anlat Karadeniz 35. bölümde neler olacak? Asiye, Nefes, Mercan, Nazar ve Berrak Vedat'a ne yapacak? Bu akşam ekranlara gelecek 35. bölümde hep birlikte izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR