Sen Anlat Karadeniz'de büyük şok bir sır daha gün yüzüne çıktı

ATV'nin fenomen haline gelen dizisi Sen Anlat Karadeniz dün akşam 33. bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin dünkü bölümde geçmişe dair bir sır daha ortaya çıktı.

Sen Anlat Karadeniz'de büyük şok bir sır daha gün yüzüne çıktı
Yayın Tarihi: 6.12.2018 10:18:00

Başrollerini İrem Helvacıoğlu, Ulaş Tuna Astepe ve Mehmet Ali Nuroğlu'nun paylaştığı dizide büyük bir sır daha ortaya çıktı.

Fikret’in, Vedat’ı nereden tanıdığı ortaya çıktı. Daha önce Vedat’ın babası Turgut’un yanında çalıştığı anlaşılan Fikret, babasının kendisine ihanet ettiğini söyledi.

Vedat, Fikret’in babasını tanıdığını duyunca çok şaşırdı ama hikayenin gizemlerini duyunca gözünden yaş akmaya başladı.

18 yaşında Vedat’ın babası ile tanışan Fikret, onun yanında koruması hatta sağ kolu olarak çalışmış, istediği her işi yapmış, üstüne üstlük arkasını temizlemiş ama onun ihanetine uğramıştı.



Vedat’ın babasının gırtlağını kestiğini öğrendikten sonra onu bulan Fikret, 15 yaşında oğlu gibi gördüğü ve sahip olduğu her şeyi kazanmasını sağladığı Vedat’a, kendi intikamını aldığı için borçlu olduğunu düşünerek onun yanında durduğunu anlattı.


Duydukları karşısında şok olan Vedat, Fikret’in yıllarca onu kollamasının nedeninin, babasını öldürmüş ve Fikret’in de intikamını almış olmasından dolayı olduğunu öğrenmek onu çok sarstı.



Şaşkına dönen Vedat ise tam gideceği anda Fikret'e o kadının kim olduğunu sordu. Bu soruya yanıt vermeyen Fikret aşık olduğu ve babasının elinden aldığı kadının isminin Gülendam olduğu ve onun Vedat’ın annesi olduğu ortaya çıktı.

Annesiyle Fikret'in gönül ilişkisi olduğunu öğrenen Vedat nasıl bir tepki gösterecek henüz bilemiyoruz ama Fikret’in neden Vedat’ın yanında durduğu da bu sırrın ortaya çıkmasından sonra net bir şekilde anlaşıldı.

Fikret'in bir kadının daha yasını tuttuğunu öğrendiğimiz 33. bölümde, büyük bir sır perdesi daha aralanmış oldu.

İşte o sahne:






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR