Sen Anlat Karadeniz'de gözyaşları sel olacak mendilleri hazırlayın

ATV'nin çok sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz'in 30. bölüm 2. fragmanı izleyicileri çok üzdü. Vedat'ın Nefes'i şikayet etmesi üzerine, polisler Nefes'i almaya geldi.

Sen Anlat Karadeniz'de gözyaşları sel olacak mendilleri hazırlayın
Yayın Tarihi: 12.11.2018 15:32:00

Geçtiğimiz hafta rüya gibi bir akşam yaşayan Nefes ve Tahir, bu bölümde ne yazık ki kötü bir sabaha uyanacak. 

Çünkü hainlikleri bir türlü bitmeyen Vedat, Nefes'in onu vurduğu kurşunu saklamış ve onu kullanmaya karar vermiştir. Bu kurşunu avukatına veren Vedat, Nefes'ten şikayetçi oldu, fragmanlarda gördüğümüz üzere polisler de Nefes'i tutuklamaya geldi.

Bu anlarda kahrolan Tahir'in polislere "Dokunma! Dokunma incitirsin..." sözleri izleyenlerin şimdiden içini acıttı.


Nefes'in alındığı ekip arabasının peşinden giden Kaleli ailesi ise yine bir arada olduklarını gösterdi ve Nefes'e bu durumda da destek oldular. Onların desteğini de çok beğenen izleyiciler, Kaleli ailesine de övgü dolu sözler etti.



"Siz ne güzel bir ailesiniz!", "Ah be Nefes!", "Of Tahir ne yaptın sen!", "Yaşadıklarından dolayı kelepçe görünce kötü olan Nefesi bildiği icin "Dokunma incitirsin" diyen bir Tahir Kaleli!", "Tahir hapisteyken Nefes Tahir'e sahip çıkmıştı şimdi sahip çıkma sırası Tahir'de!", "Evlerde peçete bittiyse çarşambaya kadar alın bol hüzünlü bir bölüm olacak!" gibi yorumlar yapan izleyiciler duygu dolu sahneleri heyecanla bekliyor.

Nefes'in ceza alıp almayacağını, Vedat'ın bu konuyu nasıl kendi lehine çevireceğini hep birlikte izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR