Sen Anlat Karadeniz'de her şey iyi güzel de dizi böyle devam edemez

ATV'nin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz dün akşam 29. bölümüyle ekranlara geldi. Nefes'le Tahir'in romantik akşamı bölüme damgasını vurdu.

Sen Anlat Karadeniz'de her şey iyi güzel de dizi böyle devam edemez
Yayın Tarihi: 8.11.2018 09:58:00

Başrollerini İrem Helvacıoğlu, Ulaş Tuna Astepe ve Mehmet Ali Nuroğlu'nun paylaştığı dizide nihayet beklenen oldu. Tertemiz aşklarıyla izleyenleri mest eden Nefes ve Tahir, dün akşam ekranlara gelen 29. bölümde sonunda yakınlaştı.

Uzun bir süredir bunu bekleyen izleyiciler, ikilinin öpüşmesiyle mest olurken; çifte övgüler yağdırdı. Özellikle Tahir'in Nefes'e söylediği romantik sözleri çok beğenen dizinin takipçileri sonrasında gelen yatak sahnesiyle de sevinç çığlıkları attı.

Fakat "her güzel şeyin bir sonu vardır" sözü adeta gerçek oldu ve sabahına eve Vedat'ın şikayeti üzerine polisler geldi. 

Bunu görünce isyan eden izleyiciler ise duruma tepki gösterdiler. Çünkü herkesin sevinci kursağında kaldı. Dizinin böyle devam edemeyeceği, Vedat'ın yaptığı hiçbir şeyin kanıtı olmadığını ama Kaleli ailesinin her seferinde yakalanmasını saçma bulduğunu dile getiren izleyenler olanlara bir hayli kızgındı. 


Bu kısır döngünün daha ne kadar devam edeceğini merak eden izleyiciler, Kaleli ailesinin de saf mı yoksa salak mı olduğunu bir türlü anlayamıyor.

Çünkü Vedat hiçbir fırsatı kaçırmayıp sürekli Kaleliler'in üzerine polisle, davayla giderken; Kaleli aileisinin hiçbir üyesi bunu yapmıyor ve olay nedense hep onlara patlıyor. Hal böyle olunca izleyenler de sinir krizleri geçiriyor.

Bu romantik sahnelerin de sus payı olduğunu iddia eden izleyiciler, Sen Anlat Karadeniz'in bu şekilde çok da uzun süre devam edemeyeceğini dile getirdiler.

Neler olacağını, Tahir'in Nefes'i nasıl kurtaracağını önümüzdeki bölümlerde hep birlikte izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR