Sen Anlat Karadeniz'de heyecan dorukta Tahir'i herkesten önce Nefes mi bulacak?

ATV'nin reyting rekorları kıran dizisi Sen Anlat Karadeniz'in 33. bölüm 2. fragmanı herkesi içini acıttı. Şimdiden mendilleri hazırlayan izleyiciler bu akşamı iple çekiyor.

Sen Anlat Karadeniz'de heyecan dorukta Tahir'i herkesten önce Nefes mi bulacak?
Yayın Tarihi: 5.12.2018 12:41:00

Başrollerini Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu ve Mehmet Ali Nuroğlu'nun paylaştığı dizide, geçtiğimiz hafta tekneyle denize açılan Tahir, çıkan fırtınada kaybolmuştu.

33. bölüm fragmanında Tahir'in kaybolduğunu öğrenen Kaleli ailesi ve izleyenler çok endişelenirken, 2. fragmanda Nefes'in sevdiği adamı aramaya çıkması herkesi duygulandırdı.

İlk bölümde Nefes ve Yiğit'le uçurumdan atlayan Tahir, sonrasında nefessiz kalan Nefes2i hayat döndürmüş ve onu Vedat'tan kurtarmıştı.



Fragmanda rollerin değiştini Fikret'in sesinden duyan izleyiciler onun “Rollerin sürekli değiştiği bir dünya bu, kimin kime iyi geldiği, kimin kurtaran, kimin kurtarılan olduğu sürekli değişir.” sözlerini çok haklı buldu.


Çünkü dizinin döngüsünde Tahir bir şekilde Nefes'i ararken, Nefes Tahir'i buluyor ya da tam tersi oluyor... Ama bir şekilde iki aşık buluşuyor.

Bu aşkın onların kaderleri olduğunu düşünen izleyiciler de Tahir'i herkesten önce Nefes'in bulacağını tahmin ediyor. 

Neler olacağını, Nefes'in sevdiği adamı kurtarıp kurtaramayacağını bu akşamki bölümde hep birlikte izleyip göreceğiz...

İşte 33. bölüm 2. fragmanı:

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR