Sen Anlat Karadeniz’de kadınların fendi Vedat’ı yendi

ATV’nin çok sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz dün akşam 34. Bölümüyle ekranlara geldi. Bölümün sonunda kadınların Vedat’a oynadığı oyun ise izleyenleri mest etti. İşte detaylar...

Sen Anlat Karadeniz’de kadınların fendi Vedat’ı yendi
Yayın Tarihi: 13.12.2018 12:37:00

Başrollerini İrem Helvacıoğlu, Ulaş Tuna Astepe ve Mehmet Ali Nuroğlu’nun paylaştığı dizide dün akşam 34. Bölümüyle ekranlara geldi.

Bölümün son sahnesinde Nefes’i Osman Hoca’nın evinde yalnız yakalayan Vedat, Nefes’e hiç ummadığı bir şekilde yüklendi. Yalnızlığını Nefes’in yüzüne vurarak onun parasız, işsiz, bir sığıntı gibi yaşadığını söyleyen Vedat, Nefes’in büyük bir iç çöküş yaşamasına neden oldu.



Sonrasında bir şey yapması gerektiğini düşünen Nefes, Asiye’nin de verdiği fikriyle “Nefes Lezzetler” adlı bir girişim oluşturdular. Böylece kadınlar günlerde yemek derdiyle uğraşmak istemeyenler için pasta, börek yaparak ticarete atıldılar.

Vedat ise işlerin istediği gibi gitmediğini görünce soluğu Nefes’in yanında aldı, bütün siparişleri yere saçarak Nefes’i tehdit etti.


Korkan Nefes’in imdadına ise dizinin diğer kadınları yetişti. Kadınlar yaptıkları planla Vedat’ı köşeye sıkıştırdılar.



Henüz bu sahnenin devamını göremedik ama bu anların yaşanacağı mesajını almak bile izleyenleri mest etti.

Dizinin başladığı ilk günden beri karşısına ne kadar kadın çıktıysa zulmeden Vedat’a dersini kadınların vermesi herkesi çok mutlu etti.

Neler olacağını, kadınların Vedat’a dersini nasıl vereceğini önümüzdeki hafta ekranlara gelecek bölümde izleyip göreceğiz…
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR