Sen Anlat Karadeniz'de korkulan başa geldi o ceset Tahir'in mi

ATV'nin çok sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz dün akşam 32. bölümüyle ekranlara geldi. Fakat bölümün finalinde öyle bir şey oldu ki izleyenler şaştı kaldı.

Sen Anlat Karadeniz'de korkulan başa geldi o ceset Tahir'in mi
Yayın Tarihi: 29.11.2018 10:41:00

Başrollerini Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu ve Mehmet Ali Nuroğlu'nun paylaştığı dizinin dün akşamki bölümünde yas vardı.

Geçtiğimiz hafta Fatih, Vedat'ın evinde vuruldu. Bu olaydan Nefes'i sorumlu tutan Saniye ise Nefes'i evden kovdu. Vicdan azabı çeken Nefes ise Yiğit'i de alıp Osman Hoca'nın evine sığındı.

Mustafa ve Asiye, olaylar dininceye kadar Nefes’in evden gitmesinin daha iyi olacağını düşünse de Tahir ilk başta bunu kabul etmedi. Nefes'i geri getirmek için uğraşan Tahir, herkesin iyiliği için durumu kabullendi.



Fakat içi içine sığmayan Tahir, bir gece tekneyi aldı denize açıldı. Saatler sonra ise büyük bir fırtına koptu.

Ertesi gün bir çocuk karaya vurmuş bir ceset olduğunu görüp polise bildirdi. İşte tam o anda izleyicilerin başından aşağıya kaynar sular döküldü.


Karaya vuran ceset Tahir'in miydi? Ancak aynı gece teknesine mal yükleyen Cemil de denize açılmıştı. Kafaları karışan izleyiciler ikisinden biri mi öldü? Yoksa ceset başkasının mı diye düşünmeye başladılar.

32. bölümden sonra yayınlanan yeni bölüm fragmanı ise herkesi iyice korkuttu.



Tahir’in tekneyle denize açıldığı haberi üzerine Nefes onu denizde aramaya gitti. Sonraki sahnede de karaya vurmuş bir tekne görüldü.

Ali ise morgda kıyıya vuran bir ceset olduğu haberini aldı. Ama ölen kim?

Tahir'in hayatı konusunda endişelenen izleyiciler ise ondan gelecek iyi bir haberi dört gözle bekliyor.

Tahir'in akıbetinin nasıl olacağını, cesedin kime ait olduğunu önümüzdeki hafta ekranlara gelecek 33. bölümde hep birlikte izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR