Sen Anlat Karadeniz'de Nefes büyük bir sınavdan geçecek!

ATV'nin çok sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz'in 27. bölüm fragmanı yürekleri ağza getirdi. Ameliyattan yeni çıkan Nefes'in yeni sınavı ise Yiğit'in kaybolması oldu.

Sen Anlat Karadeniz'de Nefes büyük bir sınavdan geçecek!
Yayın Tarihi: 20.10.2018 14:27:00

Başrollerini İrem Helvacıoğlu, Ulaş Tuna Astepe ve Mehmet Ali Nuroğlu'nun paylaştığı dizide geçtiğimiz bölümde Nefes vurulmuştu.

Vedat'ın Tahir'i vurmaya çalışırken yanlışlıkla Nefes'e isabet eden kurşun, onun sırtına geldi. Oldukça zor bir ameliyat geçiren Nefes'in yoğun bakımdaki dakikaları herkesi bir hayli etkilemişti.

İyileşmek için çabalayan ve hala hastanede olan Nefes'e bir kötü haber daha geldi. Canıyla uğraşan Nefes, biricik oğlu Yiğit'in kaybolduğunu öğrenince adeta kendinden geçti. Daha fragmandaki bu sahnelerle içleri parçalanan izleyiciler ise Yiğit'in nereye kaybolduğunu çok merak ediyor.




Nefes'e hayat veren İrem Helvacıoğlu'nun çok iyi bir performans sergilediğini düşünen izleyiciler, Helvacığolu'nun özellikle Nefes'in zor anlarında devleştini düşünüyor.

Annesinin orman evimiz sözünü hatırlayan Yiğit ise ormanda kaybolmuştur. Herkesin canla başla Yiğit'i aramaya çıkması herkesin içini rahatlatırken ilk kez olumsuz bir gelişmenin Vedat'la alakası olmaması izleyenleri bir hayli şaşırttı.

Neler olacağını, Yiğit'i kimin bulacağını bu Çarşamba akşamı ekranlara gelecek 27. bölümde hep birlikte izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR