Sen Anlat Karadeniz'de Nefes'i hiç böyle görmediniz içinden Karadenizli çıktı

ATV'nin reyting rekortmeni dizisi Sen Anlat Karadeniz'in 31. bölüm 2. fragmanı izleyenleri mest etti. Nefes ve Tahir'in düğününe konuk olacağımız 31. bölüm, heyecanla bekleniyor.

Sen Anlat Karadeniz'de Nefes'i hiç böyle görmediniz içinden Karadenizli çıktı
Yayın Tarihi: 19.11.2018 11:51:00

Başrollerini İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu ve Ulaş Tuna Astepe'nin paylaştığı dizide kötü günlerin geride klacağı bir bölüm ekranlara gelecek.

Uzun zamandır zor günler geçiren Nefes ve Tahir, geçtiğimiz haftalarda romantik bir gece geçirmiş ve Tahir Nefes'e evlenme teklif etmişti.

30. bölümde de Vedat yüzünden sıkıntılı günler geçiren Nefes ve Tahir, bu hafta nihayet huzura erecek.

31. bölüm fragmanlarında mutluluklarına şahit olacağımız Nefes ve Tahir izleyicileri mest edeceğe benziyor. Ama esas bomba Nefes'in horon teptiği anlar olacak.


Karadenizli gelini olduğunu horon teperek kanıtlayan Nefes, Tahir'i bile mutluluktan ağlattı.

Nefes’in gelinliğinden, makyajına kadar gözleri kamaştıran hali de izleyicilerin dikkatini çekerken, herkes Neftah için sosyal medyadan yorum yağdırıyor.

Neler olacağını, düğünün nasıl geçeceğini Çarşamba akşamı ekranlara gelecek 31. bölümde hep birlikte izleyip göreceğiz...



Peki 30. bölümde neler yaşandı?

Nefes Vedat’ı öldürmeye teşebbüsten tutuklanırken ilk kez yalnız olmadığının farkındadır. Arkasında kocaman bir aile olduğunu bilen Nefes, Vedat’ın özgürlüğüne karşılık boşanmasını istediğini duyunca ne yapacak? Vedat’ın isteğine boyun eğecek mi, yoksa özgürlüğü pahasına Tahir’i, ailesini mi tercih edecek?

Vedat’ın, arkasından iş çevirdiğini öğrenen Fikret büyük bir sürpriz hazırlıyor. Fikret, Vedat’ın karşısına kimi çıkaracak? Vedat’ın ihanetinin cezası ne olacak?

Vedat’ın planına karşı Tahir’in de bir planı vardır. Nefes’i kurtarmak için Tahir ne yapacak?






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR