Sen Anlat Karadeniz'de Nefes'le Tahir öpüştü ortalık yıkıldı

ATV'nin çok sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz'den uzun zamandır beklenen hamle geldi. 29. bölüm 2. fragmanında romantik anlar yaşayan Nefes'le Tahir nihayet öpüştü.

Sen Anlat Karadeniz'de Nefes'le Tahir öpüştü ortalık yıkıldı
Yayın Tarihi: 5.11.2018 15:07:00

Başrollerini Ulaş Tuna Astepe, Mehmet Ali Nuroğlu ve İrem Helvacıoğlu'nun paylaştığı Sen Anlat Karadeniz'in 29. bölüm 2. fragmanı olay oldu.

Uzun zamandır birlikte olan ve büyük bir aşk yaşayan Nefes ve Tahir, nihayet mutlu mesut göründü. Fragmanda Nefes'in güzelce hazırlanıp Tahir'in karşısına gelmesiyle, Tahir'in adeta nutku tutuldu.

Oldukça romantik bir akşam geçiren mutlu çift, fragmanın sonunda öpüşünce sosyal medya yıkıldı. Çünkü izleyiciler uzun bir süredir bu anı bekliyordu.


Hatta ikilinin nasıl bir evlilik yaşadıkları konusunda zaman zaman tepki gösteren izleyenler, bu evliliği çoğu zaman inandırıcı bulmuyolardı.

Fakat bu öpüşmeyle Tahir Nefes aşkının boyut atladığını gören izleyiciler, nihayet rahat bir nefes aldı. Bu aşkın Vedat'sız bu şekilde daha güzel göründüğünü düşünen izleyiciler, İrem Helvacıoğlu'nu da çok güzel buldu.

"Oh be nihayet!", "Resmen öpüştüler şoktayım!", "Valla kendim hayatımın aşkını bulmuşum gibi sevindim!", "Tüm Türkiye'nin bu anı beklemiş olması!", "Sonunda istediğimiz oldu!" gibi yorumlar yapan izleyiciler fragmanla mest oldu.

İkilinin aşkının nasıl devam edeceğini önümüzdeki bölümlerde hep birlikte izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR