Sen Anlat Karadeniz'de Nefes'ten Vedat'a şaşırtan ayar

ATV'nin çok sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz'in 27. bölüm 2. fragmanı çok beğenildi. Nefes'e bir kez daha hayran olan izleyiciler adeta mest oldu.

Sen Anlat Karadeniz'de Nefes'ten Vedat'a şaşırtan ayar
Yayın Tarihi: 22.10.2018 14:39:00

Başrollerini İrem Helvacıoğlu, Ulaş Tuna Astepe ve Mehmet Ali Nuroğlu'nun paylaştığı dizi; Çarşamba akşamlarının adeta favorisi... Fırtınalı bir dizi olan Sen Anlat Karadeniz'in 26. bölümü izleyenleri bir hayli üzmüştü.

Vedat'ın yanlışlıkla Nefes'i vurmasıyla hop oturup hop kalkan izleyiciler, gerek Nefes'e gerek Tahir'e çok üzüldü. Tahir'in Nefes'e olan aşkına hayran olan dizinin takipçileri Vedat'a öfke kusmuştu.

Yayınlanan 27. bölüm fragmanıyla Yiğit'in ortadan kaybolmasına şok olan izleyiciler, Nefes'in bunu öğrendiğindeki hallerini görünce resmen perişan oldu.


Yayınlanan 2. fragmanda da Yiğit'i annesinin ve Tahir'in yanında gören izleyenler rahat bir nefes aldı. Fakat fragmanda öyle bir sahne vardı ki herkes mest oldu. Nefes'in, Vedat'a Tahir'in elini tutup bunu bozamazsın demesi izleyicilerin içinin yağlarını eritti.

"Ağzına sağlık be Nefes!", "Oh Vedat kudur şimdi!", "Ay ne sahne olmuş be!", "Helal olsun Nefes sana!", "Vedat artık çek git yahu!", "Nefes bir de tokat atsan dicem ama sözünle dövdün zaten!" gibi yorumlar yapan izleyiciler bu anları sabırsızlıkla bekliyor.

Sen Anlat Karadeniz 27. bölümüyle Çarşamba akşamı saat 20:00'da ATV ekranlarında olacak... 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR