Sen Anlat Karadeniz'de şaşırtan veda Yangazlar'ın Fatih'i diziden ayrıldı

ATV'nin çok sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz'in dünkü bölümün finalinde Vedat'ın gazabı Yangazlar'ı ayırdı.

Sen Anlat Karadeniz'de şaşırtan veda Yangazlar'ın Fatih'i diziden ayrıldı
Yayın Tarihi: 22.11.2018 14:29:00

Başrollerini ehmet Ali Nuroğlu, Ulaş Tuna Astepe ve İrem Helvacıoğlu'nun paylaştığı dizinin dünkü bölümünde eğlenceli anlar yaşandı.

Tahir'le Nefes'in düğünü çok güzel geçti ta ki bölümün finaline kadar...

Vedatsız sessiz sakin geçen bölümün finalinde Vedat'ın adamı Fatih'i vurdu. Berrak'ın kollarına düşen Fatih, ikizi Murat'ın şaşıran bakışlarıyla yığıldı kaldı.

Hal böyle olunca izleyenler Fatih'e ne olacağını merak etmeye başladı. Fakat için gerçeği Sinan Tuzcu'nun instagram paylaşımıyla ortaya çıktı.

Dizide Mustafa'ya hayat veren Sinan Tuzcu rol arkadaşı Furkan Aksoy'un fotoğrafını paylaşıp veda mesajı yazınca Aksoy'un diziden ayrıldığı kesinleşmiş oldu.

İşte o paylaşım:




Sinan Tuzcu fotoğrafın altına "Yangazım kıymetlim, iyi ki varsın iki gözüm... Tuzcu sana kurban olsun Furkan’ım, ömrün uzun yolun açık olsun kardeşim" yazdı.

Yani dizinin en zıpır en hareketli ikilisi Yangazlar artık tek kaldı...

Fakat izleyiciler bu duruma adeta ateş püskürdü. Çünkü dizide ilk bölümden beri kurşun yiyen ve asla ölmeyen bir Vedat faktörü vardı.

Dünkü bölümde ilk defa kurşun yiyen Fatih'in oracıkta ölmesine de ister istemez tepki yağdı.

Sosyal medyada yaptıkları yorumlarla Fatih'in ölmesine ne kadar üzüldüklerini gösteren izleyenler Yangazlar'ın bu şekilde ayrılmasını hiç beklemiyordu...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR