Sen Anlat Karadeniz'de Tahir oyunun hasını Vedat'a oynadı herkes şaştı kaldı

ATV'nin fenomen dizisi Sen Anlat Karadeniz dün akşam 30. bölümüyle ekranlara geldi. Tahir Vedat'a öyle bir oyun oynadı ki herkesin ağzı açık kaldı.

Sen Anlat Karadeniz'de Tahir oyunun hasını Vedat'a oynadı herkes şaştı kaldı
Yayın Tarihi: 15.11.2018 09:31:00

Nefes’ten şikayetçi olan Vedat, onun gözaltına alınmasını sağladı ama delil olmadığı için mahkeme 1 ay sonrasına ertelendi ve Nefes tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Vedat, Nefes’in kendisini vurduğu silah ve duvara saplanan mermi çekirdeğini saklamış ve bunu delil olarak mahkemeye sunmak için bekliyordu.

Nefes ve Tahir’e, bu delilleri vermemek için boşanma şantajı yaptı.

Ancak Nefes, ne olursa olsun birlikte mücadele etmek istediğini ve boşanmayacağını söyledi. Tahir’le birlikte Vedat’ın oyununu bozmanın başka bir yolunu aramaya başladılar.

Vedat da boş durmadı tabii ki Cemil aracılığıyla Kaleli ailesinin gemilerine silah koydurttu.


Ama Yangazlar, Nazar sayesinde polisten önce gemideki silahları alıp ormana saklamıştı. Murat ve Fatih, abilerine bunu anlatınca, Tahir de bir plan yapmaya koyuldu.

Vedat’ı kendi kazdığı kuyuya düşürdü aslında. Ama esas olay bu değildi.

Tahir, Vedat’ın evine kargoyla 2 koli göndertti. Vedat’ı konuşmak için bir yere çağırdı. O kolilerin evinde olduğunu gösteren görüntüyü izletti. Cemil’in gemisine koydurduğu silahların kendi evinde olduğunu ve ihbar edeceğini söyleyince Vedat pes etti.

Yapacak bir şryi olmadığı için avukatını aradı. Bu sırada Yangazlar da avukatın yanına gidip mermiyle silahı aldı.

Böylece Nefes’i mahkum ettirecek delil kalmadı. Ancak büyük şoku Vedat eve gidince yaşadı. Kolileri açtığında içinde silah değil de kağıt parçaları, ıvır zıvır şeyler olduğunu gördü.

Bir paket de kayısı vardı. Üstündeki notu okuduğunda Vedat iyice delirdi. Mithat’ın Malatya’ya tayin edilmesine neden olan Vedat, ona giderken ‘Kayısı gönder oradan’ diyerek dalga geçmişti.

Tahir bu olayı hatırlatıp kayısıyı Mithat’ın gönderdiğini söyleyerek Vedat küplere bindi.






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR