Sen Anlat Karadeniz'den müjdeli haber geldi! Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak

ATV'nn çok sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz iğer tüm diziler gibi sezon arası vermişti. Normalde 1 veya 2 hafta süren sezon arası bu yıl 3 haftaya çıkmıştı. Fakat Sen Anlat Karadeniz yeni bölümlerinin çekim tarihi belli oldu.Peki Sen Anlat Karadeniz 37. bölüm ne zaman yayınlanacak?İşte detaylar

Sen Anlat Karadeniz'den müjdeli haber geldi! Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak
Yayın Tarihi: 5.01.2019 14:28:00

Başrollerini İrem Helvacıoğlu, Ulaş Tuna Astepe ve Mehmet Ali Nuroğlu'nun paylaştığı Sen Anlat Karadeniz dizisinden müjdeli haber geldi. Peki Sen Anlat Karadeniz 37. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Yeni yılın gelmesiyle sezon arası veren dizilerden yavaş yavaş güzel haberler gelmeye başladı. Bu yıl 3 haftaya çıkan sezon arası dizi severleri üzmüştü.

ATV'nin reyting rekortmeni dizisi Sen Anlat Karadeniz'den de hayranlarını sevindiren haber geldi. Bu haberlere göre Sen Anlat Karadeniz 37. bölüm 23 Ocak Çarşamba akşamı ATV ekranlarında olacak. 

Sen Anlat Karadeniz’in son bölümü yani 36. bölümü de 26 Aralık akşamı yayınlanmıştı. Eğer Sen Anlat Karadeniz beklenen  tarihte dizinin yayınlanmasıyla 3 hafta ara vermiş olacak.


İddialar henüz doğrulanmadı ama yeni bir gelişme olduğunda sizlerle paylaşacağız...

Sen Anlat Karadeniz 36. bölümde neler yaşandı?

Sen Anlat Karadeniz 36. bölümde Vedat’ın kendisini kaçırma suçlamasıyla karşı karşıya kalan Asiye, Nefes, Mercan, Nazar ve Berrak, hapse girmişti.

Mahkemenin kararını 1 ay sonraya ertelemesinden sonra 5 kadın hapishaneye girdi ve ilk andan itibaren hayatlarında ilk kez karşılaştıkları manzara karşısında donakalmışlardı.

Koğuş ağası gibi dolanan kadınların arasında birbirlerine bakakalan kadınların akıbeti merak konusuyken, dizi sezon arası verdi.






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR