Sen Anlat Karadeniz'e tepki yağdı Vedat'ın tekliflerinden herkes bıktı

ATV'nin çok sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz'in 28. bölüm 2. fragmanı izleyenleri bir hayli kızdırdı. Vedat geçtiğimiz hafta Yiğit'i velayetini Nefes'ten almıştı.

Sen Anlat Karadeniz'e tepki yağdı Vedat'ın tekliflerinden herkes bıktı
Yayın Tarihi: 29.10.2018 09:55:00

Mahkemeye bile çıkmadan, Yiğit'in velayetini üzerine alan Vedat, Kaleli ailesine bir kez daha ateş düşürdü. Tahir ve Nefes'in içini parçalayan Yiğit ise babasıyla hiç gitmek istemedi. Hatta Tahir'e baba bile dedi.

Yayınlanan fragmanlarda da babasıyla olmak istemediğini açık açık dile getiren Yiğit ise istemese de Vedat'ın evinde kalmak zorunda kalıyor. Bu duruma çok üzülen izleyiciler ise Tahir'le Nefes'in oğlullarını kurtarmasını istiyor.

Fakat esas olay 2. fragmanda ortaya çıktı. Çünkü Vedat, Nefes'e gidip Tahir'le Yiğit arasında seçim yapmasını istedi. Bu durumdan çok sıkılan izleyiciler ise duruma tepkilerini dile getirdiler.


Başrollerini İrem Helvacıoğlu, Ulaş Tuna Astepe ve Mehmet Ali Nuroğlu'nun paylaştığı dizinin bu kaçırma ardından teklif kısır döngüsünden kurtulması gerektiğini düşünüyor.

İzleyiciler ise konuyla ilgili; "Bıktık artık yahu!", "Öf yine Vedat ve klasik teklifleri!", "Vedat'tan sıkıldık artık!", "Yeter artık yeter hep aynı konular!", "Hep aynı şeyler sıkıldım artık!", "Ay o kaçıyor o kovalıyor gerçekten yeter ya!" diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Nefes'in bu teklife ne diyeceğini Çarşamba akşamı ekranlara gelecek 28. bölümde hep birlikte izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR