Şenol Güneş istifa ediyor mu? Çin'e gidiyor iddiası

Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş, Antalyaspor Beşiktaş maçından sonra istifa edeceği iddiası. Levent Ümit Erol'un duyurduğu haberde Şenol Güneş'in maç sonunda istifasına kimse şaşırmasın dedi.

Şenol Güneş istifa ediyor mu? Çin'e gidiyor iddiası
Yayın Tarihi: 3.02.2019 20:06:00

Şenol Güneş istifa edecek iddiası. Beşiktaş 14 puan geriden girdiği Antalyaspor Beşiktaş maçı skoru ne olursa olsun maç sonunda Şenol Güneş istifa edecek haberleri sosyal medyayı salladı. Şenol Güneş karşılaşma sonrası istifa etti mi edecek mi merak ediliyor. 

Sözleşme teklifi resmi değil

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, maçtan 3-4 gün önce muhabirlerle biraraya geldi. Şenol hoca bu birliktelikte resmi olarak bana sözleşme teklifi gelmedi yorumlarını yönetimi iyice kızdırdı. Bundan sonra gideceğim en iyi yer Milli Takım olur yorumu aslında sezon sonu bırakayın gideyim mesajı olarak algılansın diye düşünüldü.


Maç sonu istifa edecek

Twitter fenomeni ve sporundibi kurucusu Levent Ümit Erol, maç öncesi bomba bir iddiada bulundu. Her söylediği doğru çıkan Levent Ümit Erol, maç sonunda Şenol Güneş istifa edebilir ve Çin'e giderse kimse şaşırmasın yorumlarında bulundu. 

Daha önce Cenk Tosun ve Burak Yılmaz gibi haberleri Beşiktaş muhabirlerinden hızlı vererek Fenerbahçeli olmasına rağmen gazetecilik dersi veren Levent Ümit Erol'un bu haberi çıkacak mı merakla bekliyoruz. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR