Sev Yeter 267. bölüm fragmanı izle - Sev Yeter 28 Haziran yeni bölüm özeti neler olacak?

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi Sev Yeter 267. bölümüyle 28 Haziran Cuma günü yayınlanacak. Dizi severler Sev Yeter 267. bölüm fragmanı ve özetini izlemek için harekete geçti. Sev Yeter dizisi 28 Haziran yeni bölüm neler olacak?

Sev Yeter 267. bölüm fragmanı izle - Sev Yeter 28 Haziran yeni bölüm özeti neler olacak?
Yayın Tarihi: 27.06.2019 00:32:00

Kanal 7 ekranlarının Hint dizileri arasında yer alan Sev Yeter'de yeni bölüm heyecanı yaşanıyor! Dizi severler Sev Yeter 267.bölümü araştırmaya başladı. Sev Yeter 267. bölüm özeti yayınlandı. Özetten yola çıkarak Sev Yeter 267. bölümde neler olacak? Sev Yeter 28 Haziran Cuma günü yeni bölümüne dair detayları hazırladık.

Sev Yeter dizisi, heyecan dolu bölümleriyle yayınlanmayı sürdürüyor. Dizi severler, Sev Yeter'in yeni bölümleriyle Kanal 7 ekranlarına kilitlenmeye devam ediyor. Şimdi ilk olarak dizinin geçtiğimiz bölümünde neler olduğunu görelim.

SEV YETER SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

İşita'nın Suhail'i takibi sonuç veriyor. Hapishanenin içine dek giren İşita, Suhail'i takip ediyor. Abdi ile Raman ise Vikram'ın bulunduğu yerdeler ancak Vikram'a ulaşamıyorlar. İşita, Suhail'i takip ederken polisi oyalamak için ayağının burkulduğu numarasını sergiliyor. Harlanan ateşi daha da harlıyor ve en son Nidhi'yle karşı karşıya geliyor! Raman ise Abhi'ye, adamları arasında casus olmayacağını, hepsinin sadık birer insan olduklarını söylüyor! İşita, Raman'ın yanına gelip Suhail ile Nidhi'nin buluşmasını anlatıyor. 

SEV YETER 267. BÖLÜM ÖZETİ YAYINLANDI NELER OLACAK?




Sev Yeter dizisinin 267. bölümünde İşita, ailesini ve çocuklarını korumak için dua ediyor. Pihu tören esnasında talihsiz bir şekilde yere düşüp fenalaşıyor. İşita ve Raman hızla Pihu'nun yanına ve yardımına koşuyor. Suheyl ve Ruhi de törendedir. Suheyl, kendi karakterini ve kimliğini gizlemeyi bu törende de etrafa gülücük saçarak ve kendini kibar göstererek sürdürüyor. İşita, Suheyli takip ediyor. İşita, Suheyli'n ne yapmak istediğini sonunda öğrenir! 

Suheyl amcasını ortadan kaldırır ve artık kimse Suheyl'in gerçek amacından haberdar olamayacaktır! İşitha, Suheyl'in kimle görüştüğünü görünce şoka uğruyor! Peki Suheyl kimle görüşüyor?

SEV YETER 267. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi Sev Yeter 267. bölümüyle 28 Haziran Cuma günü ekranlarda olacak. Sev Yeter 267. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yukarıdan Sev Yeter 267. bölüm özetini izleyebilirsiniz. Sev Yeter 267. bölüm fragmanı da yayınlanır yayınlanmaz bu sayfada sizlerle paylaşılacak...
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR