SGK açıkladı! SGK destek vererek Emeklilere 100 bin TL ödeyecek!

SGK açıkladı! SGK destek vererek Emeklilere 100 bin TL ödeyecek!

SGK açıkladı! SGK destek vererek Emeklilere 100 bin TL ödeyecek!
Yayın Tarihi: 4.11.2023 09:39:00

Emekli vatandaşlar için müjdeli bir haber! Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından yapılan duyuru, Garanti Bankası ve Ziraat Bankası'nın işbirliği ile sunulan destekli emekli kredisi kampanyası ile emekli olan vatandaşların nakit ihtiyaçlarını karşılamak için özel bir fırsat sunduğunu açıkladı. Bu kredi kampanyası, emekli maaşını bu iki bankadan alan ve daha önce kredi kullanmamış olan vatandaşlar için düşük faiz oranlarıyla 100.000 TL'ye kadar kredi imkanı sunuyor. İşte detaylar:

1. Basit Başvuru Koşulları

SGK destekli bireysel tüketici kredisi kampanyasından faydalanmak isteyen emekliler için başvuru şartları oldukça basittir. Emekli maaşını Garanti Bankası veya Ziraat Bankası üzerinden alanlar, hızlı ve kolay bir başvuru süreci ile nakit ihtiyaçlarını karşılayabilirler. Başvurunuz onaylandığında ödemeler hemen aynı gün içinde gerçekleştirilir.

2. Emekliye Müjde


Başvuru yapmak isteyen emekliler, kendi maaş aldıkları banka şubelerine gitmek veya Garanti Bankası veya Ziraat Bankası şubelerini tercih ederek bireysel müşteri temsilcileri aracılığıyla başvurularını tamamlayabilirler. Kredi başvuruları onaylandığında, 100.000 TL'ye kadar kredi için 24 ay vadeli bir ödeme planı sunulur ve öncelikli olarak kredi kartı borçları gibi diğer finansal yükümlülükleriniz kapatılır.

3. Geniş Finansal Destek

Garanti Bankası ve Ziraat Bankası, emeklilere sadece ihtiyaç kredisi değil, aynı zamanda konut ve taşıt kredisi gibi diğer finansal hizmetlerde de yardımcı olmayı taahhüt ediyor. Bu kredi kampanyası, emekli vatandaşların finansal ihtiyaçlarını karşılamalarına destek olurken, kefil gereksinimi olmadan kolay ve hızlı bir şekilde işlemlerini tamamlamalarını sağlayarak finansal rahatlama sunmayı amaçlıyor.

4. Kişisel Özgürlük

Bu özel kredi fırsatı ile emekliler, beklenmedik harcamaları karşılamak, tatil yapmak, evlerini yenilemek veya diğer kişisel ihtiyaçlarını karşılamak için kullanabilecekleri 100.000 TL'ye kadar nakit elde edebilirler. Garanti Bankası ve Ziraat Bankası, emeklilerin finansal huzurlarını sağlamak için ellerinden geleni yapıyor.






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR