SGK Destek Duyurdu! 1-11-21-31-41-51 Bin TL Emekliye Ödeme Olacak!

SGK Destek Duyurdu! 1-11-21-31-41-51 Bin TL Emekliye Ödeme Olacak!

SGK Destek Duyurdu! 1-11-21-31-41-51 Bin TL Emekliye Ödeme Olacak!
Yayın Tarihi: 16.09.2023 20:21:00

Son dakika habere göre, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından desteklenen bir kampanya ile vatandaşlar, 51.000 TL'ye kadar nakit ödeme fırsatına sahip olabilirler. Bu özel kampanya, uygun faiz oranlarıyla birlikte hızlı bir şekilde onaylanan kredilerin banka hesaplarına yatırılmasını sağlayacak.

Garanti Bankası SGK Destekli Kredi Avantajları

Garanti Bankası müşterileri, SGK destekli kredi fırsatlarından yararlanmak istediklerinde hemen başvuruda bulunabilirler. Garanti Bankası, SGK destekli ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında vatandaşlara 36 ay vadeli ve ilk 3 ay ödeme ertelemeli seçenek sunmaktadır. Kampanyadan faydalanmak isteyen sigortalı ve emekli vatandaşlar hızlı işlem süreçlerinden yararlanabilirler. Ayrıca, emekli maaşınızı Garanti Bankası'na taşımanız durumunda daha yüksek kredi limitlerinden faydalanabilirsiniz.

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank SGK Destekli Kredi Fırsatları

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank, emekli maaşı alan vatandaşlara 51.000 TL'ye kadar 36 ay vadeli kredi sunmaktadır. Bu kampanyalar, en düşük faiz oranlarıyla kredi kullanma imkanı sağlamaktadır ve başvuran vatandaşlara ilk 3 ay ödeme erteleme olanağı sunulmaktadır. Kimlik ve gelir belgesi ile banka şubelerinden başvurularınızı kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Emekli vatandaşlar, emekli maaş hesapları üzerinden işlemlerini tamamlayarak bu fırsatlardan yararlanabilirler.

Akbank SGK Destekli Ödeme İmkanları

Akbank müşterileri, emekli maaşı alıyor ve sigortalı olarak maaşlarını Akbank üzerinden alıyorlarsa, gelir belgesi gerektirmeden 51.000 TL nakit krediye başvurabilirler. Akbank ihtiyaç kredisi başvurularını Akbank Direkt uygulaması üzerinden yapabilirler. Bu sayede hızlı bir şekilde kredi onayı alabilirler.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR