SGK destekli emekli kampanyası devam edecek! 50.000 TL belgesiz ödenecek

SGK destekli emekli kampanyası devam edecek! 50.000 TL belgesiz ödenecek

SGK destekli emekli kampanyası devam edecek! 50.000 TL belgesiz ödenecek
Yayın Tarihi: 4.11.2023 16:45:00

SGK destekli olarak emekli maaşı hesabınız aracılığı ile yeni bir nakit kampanyası başladı ve bu kampanya kasılmayı sonuna kadar süreceği de duyuruldu. SGK destekli olarak verilecek olan emekli kampanyasında 50.000 TL'ye kadar gelir belgesiz ödeme sadece emekli maaşını kendi bankasından alan vatandaşlar için verilmektedir. SGK destekli olarak bireysel tüketici kredisi kampanyasına katılmak isteyen vatandaşlar için yapılacak olan yeni ihtiyaç kredisi ödemesinden faydalanacak olan kişilere uygun faizlerle bu krediler diledikleri zaman verilecektir.

Garanti Bankası yapmış olduğu kampanya duyurusunda kamu bankalarında kredi başvurusu yapan ve onay alamayan kişilere emekli maaşını kendi bankasına taşıyan vatandaşlar için 50.000 TL ödeme vereceğini açıkladı. Garanti Bankası üzerinden emekli maaşı alıyorsanız başvurunuzu Garanti mobil uygulaması üzerinden de yapabilirsiniz.

Ziraat Bankası Halkbank veya Vakıfbank üzerinden emekli maaşı alan vatandaşlar içinde gerçekleştirilen Bu kampanyada daha önce Kredi kullanıp düzenli ödemeler yapan vatandaşların emekli maaşlarına göre krediler hesaplanarak nakit ihtiyacı olması durumunda Kredi başvurusunda bulunabiliyor. 3 kamu Bankası üzerinden de işlemler 50.000 TL'ye kadar 36 ay vadeli olarak verilirken özellikle daha yüksek limitlerde kredi kullanıp tüm banka borçlarında tek bir yerde birleştirmek isteyen kişilere de uygun faizlerle ödemeler verileceği açıklandı. 3 kamu Bankası'nın mobil uygulamaları üzerinden kredi kullanacak olan kişilerin kredi puanı yüksek olması gerekiyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR