SGK destekli kredi kampanyası başladı! Son dakika haberleri geldi!

Garanti Bankası, Ziraat Bankası ve Vakıfbank üzerinden uygun faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi kampanyasına başvurabilirsiniz.

SGK destekli kredi kampanyası başladı! Son dakika haberleri geldi!
Yayın Tarihi: 24.05.2023 19:45:00

SGK destekli ihtiyaç kredisi kampanyası, vatandaşlara uygun faiz oranlarıyla kredi kullanma imkanı sunuyor. Bu kampanyaya SGK üzerinden emekli maaşı alanlar ve uzun süredir aynı işyerinde sigortalı olarak çalışanlar başvurabilir. Garanti Bankası, Ziraat Bankası ve Vakıfbank tarafından sunulan bu kampanya kapsamında 36 ay vadeli ve 50.000 TL'ye kadar kredi kullanılabilir.

Garanti Bankası'ndan başvuru yapacak olan vatandaşlar, en yakın şubeye giderek kimlik ve gelir belgeleriyle başvuruda bulunabilirler. Garanti Bankası, düşük faiz oranlarıyla kredi onayı vermekte ve emekli olan vatandaşların emekli maaş hesaplarını bu banka üzerinden almalarını istemektedir.

Ziraat Bankası ve Vakıfbank üzerinden başvuru yapacak olanlar ise düşük faiz oranlarından yararlanabileceklerdir. Bu bankalar, diğer bankalara göre daha düşük faiz oranları sunarak 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi başvurularını kabul etmektedir. Başvurularınızı bankaların resmi internet siteleri üzerinden de yapabilirsiniz.

Başvurular hızlı bir şekilde değerlendirilerek kredi ödemeleri yapılmaktadır. Ziraat Bankası, başvuruları hızlı bir şekilde değerlendirerek aynı gün içinde kredi ödemelerini hesaplara yatırmaktadır. Vakıfbank ise başvurudan sonra 1-2 gün içinde kredi ödemelerini gerçekleştirmektedir. Bu sayede uygun faiz oranlarıyla kredi kullanmak isteyen vatandaşlar, istedikleri zaman kredi ödemelerini gerçekleştirebilirler.

SGK destekli ihtiyaç kredisi kampanyası, vatandaşlara finansal ihtiyaçlarını karşılamak için uygun faiz oranlarıyla kredi kullanma imkanı sağlamaktadır. Garanti Bankası, Ziraat Bankası ve Vakıfbank üzerinden gerçekleştirilen başvurularla 36 ay vadeli ve 50.000 TL'ye kadar kredi kullanılabilir. Hızlı başvuru değerlendirmesi ve kısa sürede yapılan kredi ödemeleriyle vatandaşlar ihtiyaçlarına göre kredi kullanarak maddi rahatlama sağlayabilirler.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR